«Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών και αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές, εγώ κάνω για 100 και ο καθένας από τους υπόλοιπους κάνει για 20», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην πρώτη δήλωση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, που φέρνει την Πλεύση Ελευθερίας εντός Βουλής.
«Εμείς θα είμαστε και η αξιωματική αντιπολίτευση – και η μόνη αντιπολίτευση στη Βουλή», πρόσθεσε, με τους συγκεντρωμένους οπαδού της να πανηγυρίζουν.
«Οι πολίτες αποφάσισαν να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος στη Βουλή – Αποφάσισαν ότι η Πλεύση Ελευθερίας αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό» Η Βουλη θα έχει ζωή, θα έχει μέσα τους πολίτες»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν 0,6% οι τιμές παραγωγού στη βιομηχανία τον Φεβρουάριο
- Σημαντική αύξηση 15,6% της οικοδομικής δραστηριότητας τον Δεκέμβριο
- Τέμπη: Αθώος δήλωσε με υπόμνημα στην Προανακριτική ο Τριαντόπουλος
- Δένδιας: Αυξήσεις έως 20% στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
- Αγκυλώσεις στις αγορές φυσικού αερίου και ρεύματος για προμηθευτές και καταναλωτές και αστοχίες ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ
- Μιανμάρ: Tουλάχιστον έξι νεκροί από τον ισχυρότατο σεισμό
- Στην κυκλοφορία, σήμερα 28/03 η νέα γέφυρα στο Αφράτι Χαλκίδας
- Στις 5 Απριλίου ο διαγωνισμός Beyond Tomorrow Competition για start up
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις