Νέα

Υπόθεση Β. Καλογήρου: Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης της ιατροδικαστή Ρουμπίνης Λεονταρή από την έρευνα

Στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο του 39χρονου, σήμερα αναμένονται οι καταθέσεις των γονέων και του θείου του

Απορρίφθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας το αίτημα εξαίρεσης που είχε υποβάλει η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, από τη διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου τού 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, με αποτέλεσμα η ιατροδικαστής να συμμετέχει κανονικά στην υπόθεση.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο του 39χρονου, σήμερα αναμένονται οι καταθέσεις των γονέων και του θείου του Βασίλη Καλογήρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Καλογήρου: Παραιτήθηκε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη

Η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας ήταν η μία εκ των δύο ιατροδικαστών του Δημοσίου στην υπόθεση

Οι συγγενείς του καλούνται να καταθέσουν όλες τις πληροφορίες που γνωρίζουν σχετικά με τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος. Οι Αρχές συνεχίζουν να διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, με στόχο να διαλευκάνουν πλήρως τις συνθήκες του θανάτου.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu