Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Βίκος Cola στηρίζει το κινηματογραφικό φεστιβάλ «Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι», το οποίο επιστρέφει στο αγαπημένο σινέ Ριβιέρα στα Εξάρχεια, 12-19 Ιουλίου, σε διοργάνωση του freecinema.gr. Η πόλη φιλοξενεί για 12η χρονιά τον θεσμό, τιμώντας τον κλασικό κινηματογράφο, με μία επιλογή από ταινίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία του θερινού σινεμά στην Αθήνα.
Το φετινό αφιέρωμα τιμά τα «100 χρόνια Warner Bros.», κάνοντας πρεμιέρα με το ομώνυμο ντοκιμαντέρ, το οποίο θα ακολουθήσουν εμβληματικοί τίτλοι από τα ‘40s έως και τα ‘70s. O Ηλίας Φραγκούλης, κριτικός κινηματογράφου και διευθυντής του freecinema.gr, έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα των ταινιών, οι οποίες μετρούν συνολικά 53 οσκαρικές υποψηφιότητες.
Για μία ολόκληρη εβδομάδα, η Βίκος Cola θα δροσίσει τις πιο νοσταλγικές βραδιές στην Αθήνα, παρέα με τα μεγαλύτερα ονόματα του κλασικού κινηματογράφου.
Δες το πρόγραμμα του φεστιβάλ «Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι #12», εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο: Έγιναν εισπράξεις, κρατήθηκαν οι 1.700 μονάδες – Ράλι 4,99% από ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Κομισιόν – Κάγια Κάλας: Αυτοί είναι οι όροι για τη χρήση της ρήτρας διαφυγής στις αμυντικές δαπάνες
- Πειραιώς: Βλέπει υπερβολή στο ράλι της τιμής του χρυσού
- Bloomberg: Η Morgan Stanley προχωράει σε 2.000 απολύσεις μέσα στο μήνα
- Υπόθεση Πισπιρίγκου: Εκτός υπηρεσίας τρεις ιατροδικαστές με απόφαση Φλωρίδη
- Σερβία: Σε πολιτική κρίση μετά την αποδοχή της παραίτησης Βούτσεβιτς από τη Βουλή
- Financial Times: ΗΠΑ, Βρετανία και Τουρκία θα εξαιρεθούν από τις αγορές όπλων της ΕΕ – «Παράθυρο» για Patriot
- Χαρδαλιάς: Μας ενημέρωσε σε τι αναφέρεται με το «πόσες φορές το κάνει» με τη σύζυγό του
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις