Τι είπε στη συνάντησή του με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ντέιβιντ Λάμι
Την ανάγκη να ενταθούν οι διεθνείς προσπάθειες για την αποφυγή γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή και την αποκατάσταση της σταθερότητας στην περιοχή, επισήμανε ο βασιλιάς Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας, σημειώνοντας ότι «το πρώτο βήμα για την επίτευξη συνολικής εκεχειρίας στην περιοχή είναι ο τερματισμός του ισραηλινού πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας και στον Λίβανο»
Κατά τη συνάντησή του με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ντέιβιντ Λάμι, υπογράμμισε την άμεση ανάγκη να δοθεί ένα τέλος στον εφιάλτη των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας, επαναλαμβάνοντας την έκκλησή του για εντατικοποίηση των προσπαθειών για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.
Επιπλέον τόνισε «την ανάγκη να αναλάβει η διεθνής κοινότητα την ευθύνη της για την εξεύρεση λύσης στη βάση των δύο κρατών», εκτιμώντας «τη θέση υποστήριξης της Βρετανίας προς αυτή την κατεύθυνση».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Πουλάει το ακίνητο στη Θεσσαλονίκη φθηνότερα από την αγορά πριν 28 χρόνια
- Πιερρακάκης με Θεοδωρόπουλο: Θα αξιοποιήσουμε τις προτάσεις του ΣΕΒ
- Δημοσκόπηση Marc: Καθαρά δεύτερη η Κωνσταντοπούλου με 13,7% – Η ΝΔ πρώτη με 26,5%
- New York Times: Η Amazon κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά του TikTok
- Δένδιας στη Βουλή: Αυτά είναι τα 6 μέτρα διαφάνειας για τα εξοπλιστικά
- Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Γέφυρα Χειμωνικού στην Κεφαλονιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες περιμένοντας τους δασμούς Τραμπ
- Politico: Ο Μασκ αποχωρεί σύντομα από την κυβέρνηση Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις