Public Eye

Τσιάρας (υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης): Αισθάνθηκε εκτός Ελλάδος στον …Έβρο (video)

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας.

Λεκτική μεν γκάφα αλλά την έκανε χειρότερη...

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας επισκέφτηκε την Αλεξανδρούπολη για θέματα της αρμοδιότητάς του. Αυτό βέβαια που έκανε εντύπωση είναι οι δηλώσεις του, ο οποίος ερωτηθείς εάν θα επισκεφθεί και άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως επισκέφτηκε την περιοχή του Έβρου, δήλωσε:

«Πάντως, να ξέρετε και το λέω πολύ ειλικρινά, πέραν της προσωπικής μου περιοχής που για ευνόητους λόγους, επισκέπτομαι πολύ συχνά, είναι ο πρώτος νομός στον οποίο βρίσκομαι εκτός Ελλάδος. Και αυτό νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία. Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να δει κανείς είναι το σημειολογικό, δηλαδή ότι στον Έβρο βρίσκομαι για να δείξω το πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον και της Κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού για έναν νομό που έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ  τα τελευταία χρόνια, που έχει δει πολλά γεγονότα να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα και στην ίδια την παραγωγική διαδικασία και σε θέματα- ζητήματα που αφορούν και την ίδια κοινωνία που βεβαίως έχει την ανάγκη της πραγματικής στήριξης. Αυτό κάνουμε εδώ, αυτή είναι η λογική και των μέτρων που εξαγγείλαμε  αλλά και όλων αυτών των πολιτικών που θα στηρίξουν γενικλότερα και τον Έβρο σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

Για την ιστορία ο κ. Τσιάρας ανέλαβε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τον Ιούνιο του 2024. Δεν γνωρίζουμε εάν έχει επισκεφθεί άλλους …νομούς εντός Ελλάδας, εκτός της περιοχής του, όπως άφησε να εννοηθεί από την ατυχή, λεκτική αναφορά του.

Το βίντεο είναι από το  Kavalanews.gr και το Ράδιο Εβρος 97,1:

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu