Σε μία εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον διάδοχο νόμο Κατσέλη, εκτίμησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε δηλώσεις του «στο Κόκκινο» Καβάλας.
Αναφερόμενος στη ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια», ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι αποτελεί θετική εξέλιξη και για τα νέα ζευγάρια, γιατί μόνο έτσι οι τράπεζες θα είναι σε θέση να δανείζουν μελλοντικά.
Σχετικά με την αναστάτωση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στο CNBC περί πιθανής νίκης της ΝΔ στις εκλογές, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τόνισε ότι οι σοβαροί πολιτικοί και δημοσιογράφοι δεν πρέπει να «τσιμπάνε» με fake news.
Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο υπουργός υποστήριξε ότι ανοίγει οικονομικές προοπτικές στη Βόρεια Ελλάδα.
«Δεν καταλαβαίνω τη στάση του ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ, καθώς υποστηρίζουν εδώ και χρόνια την εύρεση λύσης.
Ελπίζω να μην φανεί μία άνθηση της ακροδεξιάς», τόνισε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τριαντόπουλος και «Ομάδα Αλήθειας» στην υπογραφή των έργων του σιδηρόδρομου
- Πολλαπλά τα οφέλη από τα Data Centers της ΔΕΗ για την εταιρεία και τη χώρα
- Quality & Reliability: Αύξηση 46,6% στις πωλήσεις το 2024 – Στο -45,2% τα καθαρά κέρδη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη – Έκανε το 11Χ11 στα κέρδη ο FTSE 100
- Theon: Αύξηση 19,8% στα έσοδα το α΄τρίμηνο με 90,8 εκατ. ευρώ
- Space Hellas: Μειωμένα τα καθαρά κέρδη στα 1,9 εκατ. ευρώ το 2024
- Όμιλος Alumil: Εκτοξεύτηκαν 393,5% τα καθαρά κέρδη το 2024
- Loulis Food Ingredients: Άλμα 40,88% στα EBITDA, αυξημένες 1,99% οι πωλήσεις,
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις