Το ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί εν μέρει για την αποπληρωμή του από 29.10.2024 αλληλόχρεου λογαριασμού και χρηματοδότηση επενδύσεων
H Trastor A.E.E.A.Π. ανακοίνωσε στο επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της από 20.12.2024 ανακοίνωσής της, σύνηψε στις 24.01.2025 το Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου εμπραγμάτως εξασφαλισμένου μετά συμβάσεων καλύψεως, πρωτογενούς διαθέσεως και μεταβιβάσεων ομολογιών συνολικής ονομαστικής αξίας ύψους έως και € 92.500.000, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και του ν. 3156/2003.
Διαχειριστής πληρωμών ορίστηκε η Τράπεζα Πειραιώς και εκπρόσωπος των ομολογιούχων η Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία.
Η κάλυψη του ομολογιακού δανείου θα πραγματοποιηθεί στο σύνολό του από την Τράπεζα ΠειραιώςΠΕΙΡ +2,60% Ανώνυμος Εταιρεία.
Το ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί εν μέρει για την αποπληρωμή του από 29.10.2024 αλληλόχρεου λογαριασμού και για τη χρηματοδότηση της υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου της Εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- BOX NOW: Επέκταση σε Ρόδο, Μυτιλήνη, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά και πληθυσμιακή κάλυψη 96% στην Ελλάδα
- Πως Προεδρικό Διάταγμα του ΥΠΕΝ μετέτρεψε οικόπεδα σε χωράφια – Προς αντίδραση «γαλάζιοι» βουλευτές
- Νέα διεύθυνση στο γραφείο τύπου του Πιερρακάκη και νέος σύμβουλος στον Θεοδωρικάκο
- Ευρωπαϊκές αγορές: 12η σερί μέρα κερδών για τον FTSE 100
- Τράπεζα Πειραιώς: Στις 3 Ιουνίου η αποκοπή μερίσματος 0,298 ευρώ ανά μετοχή
- Τραμπ για δασμούς: Μερική απαλλαγή σε αυτοκινητοβιομηχανίες που συναρμολογούν τα οχήματά τους στις ΗΠΑ
- Νίκος Βέττας: Δεν μπορεί το δημόσιο να παίρνει το 50% των εισοδημάτων – Οι φόροι πρέπει να μειωθούν
- Αποκατάσταση οδικού δικτύου Θεσσαλίας – Στερεάς: Έπεσαν οι υπογραφές με ΑΚΤΩΡ, ΑΒΑΞ και ΤΕΡΝΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις