Την κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας - Τι αναφέρει
Μια νέα μήνυση στην υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών ενδεχομένως να προκαλέσει ανατροπή φέρνοντας στο φως νέα δεδομένα για τη νύχτα της τραγωδίας με τους 57 νεκρούς. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος της οικογένειας του μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα, της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας του δυστυχήματος των Τεμπών, Βασίλης Ζησιμάτος, έκανε μηνυτήρια αναφορά στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, στην οποία ζητά να ερευνηθεί αν έχουν κοπεί ή διαγραφεί συνομιλίες, αφού για 11 λεπτά υπάρχει «μαύρο» στο καταγραφικό. Και αυτό την ίδια στιγμή που μάρτυρες λένε ότι το τρένο σταμάτησε έξω από τη Λάρισα.
Έχουν κατατεθεί ήδη τρεις μηνύσεις συγγενών θυμάτων, με τις δύο από αυτές στο ιστορικό τους να αναφέρουν ότι ο μηχανοδηγός μετά τη Λάρισα, σταμάτησε την αμαξοστοιχία στη μέση του πουθενά.
Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα κληθεί πραγματογνώμονας να διαπιστώσει αν έγινε διαγραφή ή αλλοίωση των ηχητικών του δυστυχήματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Πουλάει το ακίνητο στη Θεσσαλονίκη φθηνότερα από την αγορά πριν 28 χρόνια
- Πιερρακάκης με Θεοδωρόπουλο: Θα αξιοποιήσουμε τις προτάσεις του ΣΕΒ
- Δημοσκόπηση Marc: Καθαρά δεύτερη η Κωνσταντοπούλου με 13,7% – Η ΝΔ πρώτη με 26,5%
- New York Times: Η Amazon κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά του TikTok
- Δένδιας στη Βουλή: Αυτά είναι τα 6 μέτρα διαφάνειας για τα εξοπλιστικά
- Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Γέφυρα Χειμωνικού στην Κεφαλονιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες περιμένοντας τους δασμούς Τραμπ
- Politico: Ο Μασκ αποχωρεί σύντομα από την κυβέρνηση Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις