Η δικογραφία - μήνυση της τραυματία των Τεμπών, Ευδοκίας Τσαγκλή, ήταν στο συρτάρι του πρώην προέδρου της Βουλής Κ. Τασούλα από τον Αύγουστο του 2023
Όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής ο Κώστας Τασούλας οι δικογραφίες για τα Τέμπη ήταν καλά κλειδωμένες στο συρτάρι. Αφού ο Τασούλας πήγε για Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ανέλαβε πρόεδρος της Βουλής ο Νικήτας Καλαμάνης και ο τελευταίος τις «έθαψε», λέγοντας ότι πρόκειται για συμπληρωματικά στοιχεία. Τώρα, κάτι άλλαξε, ήρθε προφανώς εντολή από το Μαξίμου και βγήκαν οι δικογραφίες από το συρτάρι.
Σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης, καταδεικνύει τον τρόπο που αντιμετώπισαν ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της Βουλής, την δικογραφία – μήνυση που υπέβαλε τον Αύγουστο του 2023 η Ευδοκία Τσαγκλή, τραυματίας στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, των πρώην υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Γεραπετρίτη, καθώς και των πρώην υφυπουργών Nίκου Μαυραγάνη, Γιώργου Καραγιάννη και Μιχάλη Παπαδόπουλου.
Η ανάρτηση Κασσελάκη:
Χθες ήρθε στη Βουλή μία ακόμη δικογραφία για τα Τέμπη. Οι βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας επισκόπησαν σήμερα τη δικογραφία και διαπίστωσαν πως πρόκειται για τη μήνυση της Ευδοκίας Τσαγκλή για κακουργηματικές πράξεις εναντίον όλων όσοι εμπλέκονται στο έγκλημα των Τεμπών. (Μητσοτάκης, Καραμανλής, Γεραπετρίτης, Σπίρτζης κ.α).
Πότε υπέβαλε τη μήνυση η Ευδοκία Τσαγκλή; Στις 30/8/2023.
Γιατί κλειδώθηκε η μήνυση στα συρτάρια της Δικαιοσύνης; Γιατί δεν διαβιβάστηκε αμελλητί στη Βουλή, όπως ορίζει το άρθρο 86 του Συντάγματος; Ποιος αποφασίσει να αντιγράψει τις πρακτικές του Κώστα Τασούλα; Θα το διερευνήσει η κα. Αδειλίνη;
Χθες ήρθε στη Βουλή μία ακόμη δικογραφία για τα Τέμπη.
Οι βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατίας επισκόπησαν σήμερα τη δικογραφία και διαπίστωσαν πως πρόκειται για τη μήνυση της Ευδοκίας Τσαγκλή για κακουργηματικές πράξεις εναντίον όλων όσοι εμπλέκονται στο έγκλημα των Τεμπών.… pic.twitter.com/DCiipuZynf— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 19, 2025
Παλαιότερη ανάρτηση της Ευδοκίας Τσαγκλή:
Τι βλέπετε εδώ; #Τέμπη #Συγκάλυψη pic.twitter.com/kHe134IA1S
— Ευδοκία (@evdokeah) January 24, 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σερβία: Σε πολιτική κρίση μετά την αποδοχή της παραίτησης Βούτσεβιτς από τη Βουλή
- Financial Times: ΗΠΑ, Βρετανία και Τουρκία θα εξαιρεθούν από τις αγορές όπλων της ΕΕ – «Παράθυρο» για Patriot
- Χαρδαλιάς: Μας ενημέρωσε σε τι αναφέρεται με το «πόσες φορές το κάνει» με τη σύζυγό του
- Έλενα Χουλιάρα (AstraZeneca): «Στρατηγική η επένδυση στην φαρμακευτική καινοτομία για τον ασθενή και την οικονομία»
- MINETTA: Αύξηση 18,58% στη συνολική παραγωγή ασφαλίστρων το 2024 με 79,39 εκ. ευρώ
- “Βροχή” προστίμων από την Επιθεώρηση Εργασίας, σε ελέγχους στις οδικές μεταφορές
- Ben & Jerry’s: Καταγγελία εναντίον της μητρικής Unilever για την απόλυση του CEO της
- Αποστολάκη σε Φλωρίδη για Τέμπη: «Ποιος έδωσε έγκριση μεταφοράς κρίσιμων για την έρευνα στοιχείων στο Κουλούρι;»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις