Την Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, με την διαδικασία του επείγοντος και με περισσότερα από ένα άρθρο, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η πρώτη δέσμη των προαπαιτούμενων μέτρων, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι οι θεσμοί μπορούν να δώσουν παράταση για την ψήφιση των μέτρων μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, πέρα από τη σημερινή προθεσμία της 15ης Οκτωβρίου.
Η ψήφιση των προαπαιτούμενων αποτελεί προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του νέου προγράμματος στήριξης.
Οι κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι δεν αποκλείεται η ψήφιση των προαπαιτούμενων να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη ή ακόμα και το Σάββατο, όταν θα έχει επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας από τη διήμερη Σύνοδο Κορυφής που θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεβίωσε ο πάπας Φραγκίσκος, 88 ετών
- Συγκίνηση για τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες πόλο
- Αλλάζει ο χάρτης του Προαστιακού: Η επέκταση στη Δυτική Αττική και οι σταθμοί της
- Reuters: Η Ε.Ε. εξετάζει χαλάρωση των κανόνων για το μεθάνιο προς όφελος του αμερικανικού LNG
- Κίνα: 21 ανθρωποειδή ρομπότ έτρεξαν σε ημιμαραθώνιο μαζί με ανθρώπους
- Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η ιστορική μνήμη γίνεται ώριμη δύναμη
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Αμοιβαία Κεφάλαια: Πυλώνας επενδύσεων με εισροές 18 δισ. ευρώ από το 2018
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις