Επίσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για τη θανάτωση αδέσποτων
Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένο να γίνουν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Στις 11:00, εκπρόσωποι από τριάντα εργατικά σωματεία θα συγκεντρωθούν στη στάση Ορφανοτροφείο επί της οδού Λαμπράκη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατασκευή του Flyover.
Η δημοτική παράταξη «Πόλη Ανάποδα», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, “στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για να ακυρωθεί ο Fly Over. Διεκδικούμε τα τουλάχιστον 500 εκατομμύρια ευρώ που θα στοιχίσει το έργο να επενδυθούν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σε ένα συνολικό σχέδιο για τη βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κινητικότητα στην πόλη”, ενημερώνοντας ότι το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσει τις αντιδράσεις της.
Στις 12:00, φιλοζωικά σωματεία θα συγκεντρωθούν στο Πάρκο Ελβετίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη θανάτωση αδέσποτων ζώων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης με Θεοδωρόπουλο: Θα αξιοποιήσουμε τις προτάσεις του ΣΕΒ
- Δημοσκόπηση Marc: Καθαρά δεύτερη η Κωνσταντοπούλου με 13,7% – Η ΝΔ πρώτη με 26,5%
- New York Times: Η Amazon κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά του TikTok
- Δένδιας στη Βουλή: Αυτά είναι τα 6 μέτρα διαφάνειας για τα εξοπλιστικά
- Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Γέφυρα Χειμωνικού στην Κεφαλονιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες περιμένοντας τους δασμούς Τραμπ
- Politico: Ο Μασκ αποχωρεί σύντομα από την κυβέρνηση Τραμπ
- ΣτΕ: Αποφασίζει για τη νομιμότητα των Airbnb στην Πλάκα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις