Στο μικροσκόπιο του εφέτη ανακριτή η αλλοίωση του χώρου της τραγωδίας - Στο Κουλούρι της Λάρισας κλιμάκιο της Πυροσβεστικής
Πέντε νέοι μάρτυρες καλούνται να καταθέσουν για το περιβόητο «μπάζωμα» στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη, ενώ παράλληλα ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής θα κάνει νέα αυτοψία στα συντρίμμια της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας στο Κουλούρι της Λάρισας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στα δικαστήρια της Λάρισας έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία των καταθέσεων των πέντε νέων μαρτύρων, δεδομένου ότι στο στόχαστρο του εφέτη ανακριτή έχει μπει το σκέλος της υπόθεσης που αφορά την αλλοίωση του χώρου του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα καταθέσουν σήμερα Παρασκευή (7/3) βρίσκεται και ένας επιζών του τρίτου βαγονιού.
Παράλληλα, το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί αυτοψία στο Κουλούρι -όπου βρίσκονται τα συντρίμμια των τρένων- από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την Αθήνα, παρουσία των δύο δικαστικών πραγματογνωμόνων, πιθανώς και του εφέτη ανακριτή.
Επίσης, η Μαρία Καρυστιανού μετέβη το πρωί στις 11:00 με τους δικηγόρους της στα δικαστήρια για το θέμα των αρχείων που δεν έχουν μπει στη δικογραφία. Επίσης, θα εξετάσουν την πορεία της μήνυσης που έχουν καταθέσει κατά του εφέτη ανακριτή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πυρ ομαδόν από αντιπολίτευση για το εφεύρημα Τριαντόπουλου να «μπαζώσει» την προανακριτική
- ΣΥΡΙΖΑ: Νέα συγκάλυψη από τον ενορχηστρωτή του μπαζώματος, Κυριάκο Μητσοτάκη
- ΠΑΣΟΚ: Παραπομπή Τριαντόπουλου σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους και όχι όπως βολεύει τη Νέα Δημοκρατία
- ΤΗΕΟΝ INTERNATIONAL: Νέες παραγγελίες από βόρεια Ευρώπη αυξάνουν το ανεκτέλεστο υπόλοιπο εργασιών
- Πήραν παράταση τα προγράμματα «Εξοικονομώ» και «Αλλάζω Θερμοσίφωνα»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη – Γερμανία και γεωπολιτικά στο επίκεντρο
- Τηλεφώνημα Τραμπ – Πούτιν: Ο Ρώσος πρόεδρος σταματά μόνο τα χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας
- Μητσοτάκης: Χαιρετίζει τη απόφαση Τριαντόπουλου και καλεί την αντιπολίτευση στη Βουλή για το άρθρο 86
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις