Από τις 6 το πρωί της Παρασκευής έως τις 6 το πρωί του Σαββάτου - Συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ Μάρνη 17 Αθήνα στις 10:30 π.μ.
Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ανείπωτη τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών που έκοψε το νήμα της ζωής 57 ανθρώπων. Δύο χρόνια… Δεν ξεχνάμε. Δεν σιωπούμε, αναφέρει ο ΣΑΤΑ σε ανακοίνωσή του.
Είμαστε δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων. Με όλη μας την ψυχή. Τιμούμε την μνήμη των παιδιών που χάθηκαν και συν-απαιτούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΑ ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη τους, αποφάσισε 24ωρη απεργία από τις 06.00 π.μ. την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου έως τις 6.00 π.μ. του Σαββάτου 1 Μαρτίου.
Καλούμε όσους συνάδελφους επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική κοινωνική δράση ΔΩΡΕΑΝ μετακίνησης των συμπολιτών μας με ταξί από προκαθορισμένα σημεία προς την Πλατεία Συντάγματος, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μητσοτάκης στα ΗΑΕ – Επενδύσεις σε ενέργεια, data centers και ψηφιακή τεχνολογία στην ατζέντα
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με ισχυρά κέρδη – Άλμα 12,3% από την Adecco
- Βέμπερ: Το ΕΛΚ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι της Ελίζας Βόζεμπεργκ – Υπόνοιες για σχέση με τα Τέμπη
- Fitch: Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση ΒΒ- με σταθερή προοπτική για τη ΔΕΗ
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Αποκαταστάθηκε μετά από σχεδόν 24 ώρες το πρόβλημα με τις αυτόματες θύρες
- Νέος Συγκοινωνιακός Χάρτης Αττικής: Δημόσια Διαβούλευση για τον Πειραιά
- Και 6μηνη παράταση του « Ηρακλή» για τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών στο ν/σ για εξωδικαστικό, ενίσχυση Χρηματιστηρίου
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Αδειοδότησε την AlphaTerra Capital του Απόστολου Ρεφενέ και διέγραψε την ΒΙΣ από το Χρηματιστήριο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις