Γνωστός για τις συμμετοχές του στην ενεργειακή εταιρεία Energean και στην ναυτιλιακή Prime Maritime Management
Ο πολυπράγμων επιχειρηματίας με το γεωπολιτικό εκτόπισμα και συμμετοχές σε διάφορες εταιρείες μεταξύ άλλων στην ενεργειακή Energean, στην εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης First Ship Lease Trust και στην ναυτιλιακή Prime Maritime Management, προετοιμάζει δραστηριότητες στον κλάδο της φιλοξενίας.
Η αναφορά για τον Στάθη Τοπούζογλου, ο οποίος σε συνεργασία με τον Μιχάλη Χαλκιά ίδρυσαν την εταιρεία Prime Hospitality Συμμετοχών και Επενδύσεων Ι.Κ.Ε. Η εταιρεία συστάθηκε προς το τέλος του 2024 με σκοπό εκτός από τις συμμετοχές σε άλλες επιχειρήσεις κατασκευαστικές δραστηριότητες και παροχή υπηρεσιών βραχυχρόνιας μίσθωσης, διαχείρισης ακινήτων κλπ.
Κατά τη σύσταση, μέτοχοι με συμμετοχή 50-50% της εταιρείας εμφανίζονται τα νομικά πρόσωπα «GENCORP MANAGEMENT LIMITED» και «NOVIAL COMPANY LIMITED».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Live Shopping: Γιατί θα ξεπεράσει τα 500 δις δολάρια παγκοσμίως μέσα στο 2025
- Συνεχίζεται το αλαλούμ με τους λογαριασμούς ρεύματος
- Ο Πούτιν δεν έδωσε εντολή για παράταση της εκεχειρίας
- Γερμανία: Αστυνομικός σκότωσε νεαρό που απείλησε με μαχαίρι θαμώνες ενός κλαμπ
- Formula 1: Ο Πιάστρι νικητής στη Σαουδική Αραβία μετά την ποινή στο Μαξ Φερστάπεν
- Φάρσα για βόμβα στο πλοίο Flying Cat 3 της Hellenic Seaways
- Λήγει τα μεσάνυχτα η «εκεχειρία» του Πούτιν
- Πολωτικό και διχαστικό μήνυμα Τραμπ ακόμα και την ημέρα του Πάσχα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις