Στη διεξαγωγή δύο ντιμπέιτ στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου, κατέληξαν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη σχετική πρόταση της Κουμουνδούρου.
Ειδικότερα, θα διεξαχθεί ένα debate με τους αρχηγούς όλων των κομμάτων στις 10 Σεπτεμβρίου και ένα debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στις 14 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, επικοινώνησε με την διευντήτρια του γραφείου τύπου της ΝΔ Πηνελόπη Γαβρά και της πρότεινε τη διεξαγωγή δύο τηλεμαχιών των πολιτικών αρχηγών στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου.
Η κα Γαβρά, σύμφωνα με τις ίδες πηγές, απάντησε αμέσως θετικά σημειώνοντας ότι θα ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες προεκλογικές δραστηριότητες του προέδρου της ΝΔ Β. Μεϊμαράκη εκείνες τις ημέρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παράθυρο ευκαιρίας για πτυχίο για 22.271 «αιώνιους» φοιτητές
- Στην Καρδιανή της Τήνου Ανάσταση ο πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του
- Η κορυφαία στιγμή της Χριστιανοσύνης το Πάσχα
- Με ανοιξιάτικο καιρό ο οβελίας
- Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Κυριακή του Πάσχα
- Σύγκρουση οχήματος που παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση με τρένο της Hellenic Train
- Παραδόθηκε το Αγιο Φως στην ελληνική αποστολή
- Πότε αναμένεται το Άγιο Φως στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις