Η διαπραγμάτευση για τα κόκκινα δάνεια «έχει ακόμα δρόμο» δηλώνει στη Realnews ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, επισημαίνοντας πως «η άλλη πλευρά αντιλαμβάνεται τα επιχειρήματά μας, αλλά μόνον όσον αφορά την προστασία της πρώτης κατοικίας».
Ο υπουργός Οικονομίας χαρακτηρίζει «ορόσημο στη διαπραγμάτευση» το Eurogroup της 22ας Απριλίου και υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να συζητήσει κάθε πρόταση στο πλαίσιο της συμφωνίας του καλοκαιριού.
«Δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα λιγότερο αλλά και τίποτα παραπάνω από όσα αυτή προβλέπει» αναφέρει.
Ταυτόχρονα στέλνει μήνυμα προς το ΔΝΤ σημειώνοντας πως «τυχόν πιέσεις για παραβίαση της συμφωνίας επί το αυστηρότερον θα ήταν εκ προοιμίου καταδικασμένες σε αποτυχία».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τέμπη: Προς παραπομπή ο Κ. Καραμανλής – Διαβιβάζεται η δικογραφία στη Βουλή – Η κυβέρνηση δείχνει «μοντέλο Τριαντόπουλου»
- ΕΟΤ: Προωθητικές δράσεις για την προβολή της Σαντορίνης
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Αμεσο και τολμηρό σχέδιο στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
- Merck: Εξαγοράζει την SpringWorks για 3,9 δισ. δολάρια
- ΕΛΣΤΑΤ: Σημαντική μείωση 17% στις οικοδομικές άδειες τον Ιανουάριο 2025
- Εθνική Τράπεζα: Οι νέες τεχνολογίες απαιτούν “άλμα μεγέθυνσης” από τις ελληνικές επιχειρήσεις
- Σάκης Αρναούτογλου (S&D-ΠΑΣΟΚ): Στη σωστή κατεύθυνση η αναθεώρηση του Μηχανισμού Συνοριακής Προσαρμογής Άνθρακα
- Μητσοτάκης: Αυστηρό χρονοδιάγραμμα 15 μηνών για την αναβάθμιση του ΟΣΕ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις