“Εκπληκτική” χαρακτήρισε την πρώτη εμπειρία γεύσης που είχε ο Άλαν Τονγκ, βετεράνος στη διοίκηση επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον καφέ, από ένα νέο προϊόν που δημιούργησε η Starbucks χρησιμοποιώντας κόκκους καφέ από την περιοχή Πουέρ που βρίσκεται στην επαρχία Γιουνάν στη νοτιοδυτική Κίνα.
“Περιείχε μία πλούσια γεύση από τροπικά φρούτα, με τη σωστή δόση ενός αμυδρού αρώματος κρασιού…”, δήλωσε ο ίδιος σχετικά με το τελευταίο προϊόν της Starbucks Reserve Yunnan Coffee, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Starbucks στην Κίνα, αλλά και στο εξωτερικό.
Με δεδομένες τις ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες, η Γιουνάν παράγει περίπου ποσοστό 95% όλων των κόκκων καφέ της Κίνας, ενώ ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% του καφέ που παράγεται στην ίδια κινεζική επαρχία προέρχεται από την Πουέρ, που είναι ήδη γνωστή από την παραγωγή τσαγιού εδώ και 1.000 χρόνια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χατζηθεοδοσίου: Επιβεβλημένα τα μέτρα στήριξης – Αναμένουμε δράσεις και για τις ΜμΕ
- ΤτΕ: Φρέναρε ο τουρισμός τον Φεβρουάριο
- EOT: Συναντήσεις με μεγάλους tour operators της Κίνας στην πόλη Chengdu
- FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων
- ΠΟΜΙΔΑ για καθαρισμό οικοπέδων: Δεν μπορούν οι ιδιοκτήτες να κάνουν και την αποκομιδή της βιομάζας
- Eξειδίκευση από Πιερρακάκη των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός (LIVE)
- Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Στα 31,42 εκατ. ευρώ ο τζίρος το 2024 – Στα 6 εκατ. ευρώ το EBITDA
- ΗΠΑ: Ξεκινά από τον Μάιο η είσπραξη των απλήρωτων φοιτητικών δανείων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις