“Εκπληκτική” χαρακτήρισε την πρώτη εμπειρία γεύσης που είχε ο Άλαν Τονγκ, βετεράνος στη διοίκηση επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον καφέ, από ένα νέο προϊόν που δημιούργησε η Starbucks χρησιμοποιώντας κόκκους καφέ από την περιοχή Πουέρ που βρίσκεται στην επαρχία Γιουνάν στη νοτιοδυτική Κίνα.
“Περιείχε μία πλούσια γεύση από τροπικά φρούτα, με τη σωστή δόση ενός αμυδρού αρώματος κρασιού…”, δήλωσε ο ίδιος σχετικά με το τελευταίο προϊόν της Starbucks Reserve Yunnan Coffee, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Starbucks στην Κίνα, αλλά και στο εξωτερικό.
Με δεδομένες τις ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες, η Γιουνάν παράγει περίπου ποσοστό 95% όλων των κόκκων καφέ της Κίνας, ενώ ποσοστό μεγαλύτερο από το 60% του καφέ που παράγεται στην ίδια κινεζική επαρχία προέρχεται από την Πουέρ, που είναι ήδη γνωστή από την παραγωγή τσαγιού εδώ και 1.000 χρόνια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jorge Herrera (Melia Resorts): Εξετάζουμε τις πιθανότητες επέκτασης στην Ελλάδα
- ΑΓΝΟ: Γιατί το σχέδιο ανάπτυξης δεν περιλαμβάνει ακόμα την Αττική
- Alert για την ευλογιά αιγοπροβάτων: Απαγορεύονται μετακινήσεις για 10 ημέρες
- Tupperware: Βρήκε αγοραστές με 23,5 εκατ. δολάρια, γλύτωσε την δημοπρασία περιουσιακών στοιχείων
- Μπλίνκεν σε Νετανιάχου: «Επωφελήσου» από τον θάνατο του Σινουάρ για κατάπαυση πυρός στη Γάζα
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Κόστα: «Κυριάκο, υπολογίζω στη στήριξή σου αυτά τα 2,5 χρόνια»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκανε το πτωτικό 2Χ2 – Ιστορικό υψηλό για την SAP, άλμα για Saab
- Hellenic Cables: Θα προμηθεύσει καλώδια για την επέκταση του ολλανδικού δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις