Την απόφασή του που είχε προαναγγελθεί όταν τέθηκε εκτός εκλογικού αγώνα, να παραδώσει την έδρα που κέρδισε στην Εύβοια για τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε και επίσημα το πρωί της Τρίτης ο Σπύρος Πνευματικός.
Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Πνευματικός ο οποίος είχε τεθεί εκτός εκλογικού αγώνα για δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με την αντιμετώπιση ασθενών με καρκίνο σε τελικό στάδιο, δηλώνει «υπόχρεος και ευγνώμων για την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών της Εύβοιας» καθώς η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της Κυριακής κατέκτησε τρεις έδρες από δύο στις κάλπες του Μαΐου.
«Λυπάμαι βαθύτατα για την απογοήτευση που μπορεί να νοιώσουν όσες και όσοι με στήριξαν με την επιλογή τους, αλλά θα ακολουθήσω τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η βουλευτική έδρα να μείνει στη Νέα Δημοκρατία» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Σπύρος Πνευματικός.
Μετά την ανακοίνωση του Σπύρου Πνευματικού η τρίτη έδρα της ΝΔ στην Εύβοια πηγαίνει στην κυρία Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κάζακς (ΕΚΤ): Οι δασμοί αυξάνουν την πιθανότητα ύφεσης στην Ευρωζώνη
- Nvidia: Οι περιορισμοί στις εξαγωγές τσιπ στην Κίνα θα ευνοήσουν τους εγχώριους ανταγωνιστές
- Κλάους Σβαμπ: Παραιτήθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
- ΕΣΠΑ: Νέα προγράμματα επιδοτήσεων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
- ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους φιναλίστ για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου
- Λάιεν: Η κληρονομιά του Πάπα Φραγκίσκου θα συνεχίσει να μας καθοδηγεί
- Ford: Σταματάει τις αποστολές οχημάτων στην Κίνα λόγω δασμών
- FT: Το εμπορικό σοκ των δασμών καταστρέφει την εμπιστοσύνη και πλήττει τις αγορές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις