Ο πρόεδρος του κόμματος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας υποστήριξε ότι την ίδια ημέρα θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας
Για τις 13 Μαρτίου διακόπηκε η δίκη των 13 κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων 11 βουλευτών των Σπαρτιατών για εξαπάτηση εκλογικού σώματος κατά τις εκλογές του Ιουνίου του 2023.
Το δικαστήριο απέρριψε τα αιτήματα αναβολής από συνολικά έξι κατηγορούμενους, ανάμεσά τους και τον επίσης κατηγορούμενο για ηθική αυτουργία Ηλία Κασιδιάρη, διακόπτοντας τελικά για τις 13 Μαρτίου με την πρόεδρο να επισημαίνει: «Η δίκη θα γίνει οπωσδήποτε, ανεξαρτήτως αιτημάτων».
Ο πρόεδρος του κόμματος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας υποστήριξε ότι την ίδια ημέρα θα γίνει η ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. «Εκτός από κατηγορούμενοι όλοι εδώ είναι βουλευτές. Θα έπρεπε να σέβεστε το θεσμό της Δικαιοσύνης.
Το προηγούμενο δικαστήριο προσπάθησε να κάνει τη δίκη αλλά δεν τα κατάφερε. Παρακαλώ να είστε εδώ για να ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία», απάντησε η πρόεδρος του δικαστηρίου».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη – Γερμανία και γεωπολιτικά στο επίκεντρο
- Τραμπ – Πούτιν: «Πήγε καλά» το τηλεφώνημα – Δεσμεύτηκε ο Ρώσος πρόεδρος για ειρηνική επίλυση του ουκρανικού
- Μητσοτάκης: Χαιρετίζει τη απόφαση Τριαντόπουλου και καλεί την αντιπολίτευση στη Βουλή για το άρθρο 86
- Alpha Trust- Ανδρομέδα: Στα 2,71 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Από 2 Απριλίου παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών στο Χρηματιστήριο
- Δήμας για τη «λάθος» σήραγγα του Μετρό στην Κατεχάκη: «Κανένα ζήτημα ασφάλειας»
- Παπαθανάσης: Έγκριση 1.231 αιτήσεων στη Δράση «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων ΜμΕ»
- Τριαντόπουλος: Ζητάει τώρα απευθείας παραπομπή στη Δικαιοσύνη – Γλυτώνει την προανακριτική η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις