Στον έλεγχο της Σκλαβενίτης περνά η αλυσίδα AS Αγορά, καθώς οι δυο πλευρές υπέγραψαν το σχετικό προσύμφωνο. Η ολοκλήρωση του deal, δηλαδή της εξαγοράς της αλυσίδας από τη Λάρισα από τη Σκλαβενίτης, τοποθετείται μέσα στο έτος.
_x000D_
Με αυτή τη νέα εξαγορά, η αλυσίδα Σκλαβενίτης, αποκτά 9 καταστήματα της AS Αγορά, τζίρο άνω των 10 εκατ. ευρώ ενώ παράλληλα ενισχύει τη θέση της στο Θεσσαλικό κάμπο.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Πέρυσι σε επίπεδο ομίλου η Σκλαβενίτης πέτυχε αύξηση πωλήσεων 12% -δηλαδή πολλαπλάσια από το μέσο όρο της αγοράς- με αποτέλεσμα αυτές να αγγίξουν τα 4,5 δις ευρώ, ενώ με υψηλότερους ρυθμούς από το σύνολο της αγοράς «τρέχουν» οι πωλήσεις της και τη φετινή χρόνια.
_x000D_
Σε ότι αφορά το επενδυτικό πλάνο της Σκλαβενίτης, αυτό θα κινηθεί τη φετινή χρόνια στα επίπεδα των 60-70 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πυρ ομαδόν από αντιπολίτευση για το εφεύρημα Τριαντόπουλου να «μπαζώσει» την προανακριτική
- ΣΥΡΙΖΑ: Νέα συγκάλυψη από τον ενορχηστρωτή του μπαζώματος, Κυριάκο Μητσοτάκη
- ΠΑΣΟΚ: Παραπομπή Τριαντόπουλου σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους και όχι όπως βολεύει τη Νέα Δημοκρατία
- ΤΗΕΟΝ INTERNATIONAL: Νέες παραγγελίες από βόρεια Ευρώπη αυξάνουν το ανεκτέλεστο υπόλοιπο εργασιών
- Πήραν παράταση τα προγράμματα «Εξοικονομώ» και «Αλλάζω Θερμοσίφωνα»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη – Γερμανία και γεωπολιτικά στο επίκεντρο
- Τηλεφώνημα Τραμπ – Πούτιν: Ο Ρώσος πρόεδρος σταματά μόνο τα χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας
- Μητσοτάκης: Χαιρετίζει τη απόφαση Τριαντόπουλου και καλεί την αντιπολίτευση στη Βουλή για το άρθρο 86
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις