Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 - Αθήνα: 27,97 C Weather icon (ελαφρές νεφώσεις)

Συνεργασία Ergo Ασφαλιστικής και Mapfre Asistencia


  • 22 Σεπ 2022
  • στην κατηγορία SHOWCASE
Σχόλια

Ergo και Mapfre Asistencia εγκαινιάζουν τη στρατηγική τους συνεργασία για να προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις υπηρεσιών στους εταίρους τους μέσω της Eurosos Assistance. Η Mapfre Asistencia παραμένει μέτοχος στην Eurosos Assistance, η οποία θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται αυτόνομα.

Κύριος στόχος της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών αποτελεί η απλοποίηση και αναβάθμιση των υφιστάμενων λειτουργιών, η επέκταση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και η ανάπτυξη νέων συνεργασιών, ώστε να παρέχουν βέλτιστη εμπειρία στον τελικό πελάτη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο CEO της Ergo, Νίκος Αντιμησάρης δήλωσε σχετικά: “H επένδυση σε παροχή υπηρεσιών βοήθειας με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Eurosos Assistance αποτελεί ξεκάθαρη στρατηγική επιλογή για την Ergo, καθώς πηγάζει μέσα από την πάγια δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας εξυπηρέτησης στους ασφαλισμένους και στους συνεργάτες μας. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας με την ομάδα της Mapfre και η αξιοποίηση της υψηλής τεχνογνωσίας και εμπειρίας της σε θέματα παροχής υπηρεσιών βοήθειας θα συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων και δεσμεύσεων μας.”

Από την πλευρά της, η Leire Jiménez Ayesa, CEO της Mapfre Asistencia ανέφερε: “Στη Mapfre Asistencia, η διαρκής προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο των εταίρων μας αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μας δραστηριότητα και στρατηγική επιλογή μας. Η μακροχρόνια συνεργασία μας με την Ergo Ασφαλιστική, μια αξιόπιστη ασφαλιστική δύναμη που πρωταγωνιστεί στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, αποσκοπεί στη μεταφορά εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και είναι για εμάς μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη της φιλοσοφίας και της αποστολής μας, αλλά και της ευρύτερης και μακρόπνοης συνεργασίας του Ομίλου της Mapfre με τον Όμιλο της Munich Re.”

Σχόλια: