Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 - Αθήνα: 29,45 C Weather icon (αίθριος καιρός)

Κορυφαία διάκριση για το «Υγεία» από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης


  • 23 Ιουν 2022
  • στην κατηγορία SHOWCASE
Σχόλια

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το «Υγεία», διακρίνεται από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, κατακτώντας το «Gold» βραβείο για τις επιδόσεις του στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης, για το 2021 - 2022. Οι πρακτικές εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης που εφαρμόζει το «Υγεία», το κατατάσσουν ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες της χώρας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η αξιολόγηση των εταιρειών πραγματοποιείται κάθε χρόνο σύμφωνα με τα κριτήρια του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) και του CRI Pass. Πρόκειται για δύο διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα που εξετάζουν, αναλύουν και αξιολογούν τις επιδόσεις των εταιρειών στο πεδίο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Με αφορμή τη νέα διάκριση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του «Υγεία», Ανδρέας Καρταπάνης τόνισε:

«Σήμερα, οι προκλήσεις καθημερινά γιγαντώνονται, όπως και η ευθύνη που χρειάζεται να επιδεικνύει ένας σύγχρονος κοινωνικός εταίρος. Για το λόγο αυτό το «Υγεία», για πάνω από 50 χρόνια, επιλέγει να στέκεται με σθένος μπροστά στις δεσμεύσεις του και με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, τοποθετώντας σε πρώτο πλάνο τη βιώσιμη ανάπτυξη, όχι ως ανάγκη, αλλά ως επιλογή. Θέλουμε κάθε όφελος που δημιουργείται από τη δραστηριότητά μας, κάθε μας πράξη, να αφήνει ένα ουσιαστικό, θετικό αποτύπωμα για όσο το δυνατόν περισσότερους».

 

Σχόλια: