Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - Αθήνα: 25,83 C Weather icon (αίθριος καιρός)

Ασημένιο βραβείο για την εφαρμογή ESG απέσπασε η D-Μarin


  • 04 Αυγ 2022
  • στην κατηγορία SHOWCASE
Σχόλια

Η D-Marin, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων, έλαβε το ασημένιο βραβείο αξιολόγησης από την EcoVadis, οργανισμό αξιολόγησης επιχειρηματικών πρακτικών βιωσιμότητας. Η συγκεκριμένη κατάταξη τοποθετεί την D-Marin στο 30% των κορυφαίων εταιριών αναψυχής διεθνώς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο δείκτης βιωσιμότητας της D-Marin αυξήθηκε κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το 2021, μία σημαντική αύξηση που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της D-Marin στην ενσωμάτωση βιώσιμων πρακτικών λειτουργίας και τη μεγάλη πρόοδο του Ομίλου σε θέματα βιωσιμότητας συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.

Στην D-Marin απονεμήθηκε το συγκεκριμένο βραβείο κατόπιν αξιολόγησης των πρακτικών βιωσιμότητας και των δεσμεύσεών της βάσει 21 δεικτών σε τέσσερεις κατηγορίες: το περιβάλλον, τις συνθήκες εργασίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα, την επιχειρηματική ηθική και τις βιώσιμες προμήθειες. Η D-Marin έχει σχεδιάσει μια ισχυρή στρατηγική Περιβαλλοντικής Κοινωνικής Διακυβέρνησης (ESG) με το όραμα να δημιουργήσει «Βιώσιμες Μαρίνες για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές», καλύπτοντας και τους τέσσερις τομείς στους οποίους αξιολογήθηκε.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το ασημένιο βραβείο από την EcoVadis. Η εστίασή μας στον σχεδιασμό βιώσιμων υπηρεσιών βρίσκεται στο DNA της εταιρίας μας, ενώ η καθημερινή φροντίδα του περιβάλλοντος και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, αποτελεί μέλημα κάθε εργαζομένου της D-Marin. Εργαζόμαστε καθημερινά για την επίτευξη μίας βαθμολογίας που θα μας χαρίσει το χρυσό βραβείο και στοχεύουμε να είμαστε οι καλύτεροι στην εφαρμογή των αρχών βιωσιμότητας στον κλάδο αναψυχής», δήλωσε ο Konrad Tyrajski, Chief Operations Officer της D-Marin.

Σχόλια: