Πρόκειται για εταιρεία με έδρα την Δανία, που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών βραχυπρόθεσμης διανυκτέρευσης και επεκτείνει την δραστηριότητά της στην Ελλάδα
Η εταιρεία Sanders Group (www.sandersstay.com) από τη Δανία, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών βραχυπρόθεσμης διανυκτέρευσης ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα. Ξεκίνησε από την Δανία και δραστηριοποιείται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Στην Ελλάδα και την Κύπρο έχει δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο άνω των 500 διαμερισμάτων και άλλων τόσων στη Δανία, Ισπανία, Πορτογαλία και Βουλγαρία χρησιμοποιώντας δικούς της αλγόριθμους και τεχνολογικές μεθόδους για προώθηση των οικιστικών μονάδων.
Σύμφωνα με την εταιρεία η Sanders Group, προσφέρει ομοιόμορφα διακοσμημένα διαμερίσματα, με σκανδιναβικά έπιπλα και minimal look, για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση σε επιλεγμένες περιοχές. Έχουν έξυπνα τοποθετήσει τον εαυτό τους, μεταξύ των τετράστερων/πεντάστερων ξενοδοχείων, σε επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών και του Airbnb concept, σε επίπεδο τιμών σε μια περίοδο που εταιρείες τύπου Airbnb έχουν προβλήματα, η Sanders διαφοροποιείται αφού μισθώνει μακροχρόνια τα ακίνητα, τα διαμορφώνει κατάλληλα και διαχειρίζεται μέσω της δικής της ομάδας.
Οπως σημειώμνει ο ιδρυτή της, Bo Sander, η Ελλάδα προσφέρεται όχι μόνο ως ένας εύφορος χώρος για ανάπτυξη των εργασιών της, αλλά και ως αγορά που στρατηγικά μπορεί να γίνει το εφαλτήριο της εταιρείας για το μέλλον. Κατά τον κ. Bo Sander η σκανδιναβική άποψη στην οργάνωση και διεύθυνση της εταιρείας σε συνδυασμό με την Ελληνική άποψη του τι εστί ποιότητα ζωής, δημιουργούν ένα ακαταμάχητο προϊόν που μπορεί να τελειοποιηθεί στη χώρα μας και να εξαχθεί σε άλλες χώρες.
Εμπορικές συμφωνίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναμένεται να αυξήσουν τα προσφερόμενα καταλύματα σε πάνω από 2.000 εντός διετίας.
Σύμφωνα με την εταιρεία η προοπτική της Ελλάδας αξιολογείται ως σημαντική και μετά από μελέτη αποφάσισε να αιτηθεί την ένταξή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σοκ στη Γαλλία από την επιστολή Τράμπ σε γαλλικές εταιρείες: Ζητά συμμόρφωση κατά της διαφορετικότητας
- Την Κυριακή 30 Μαρτίου αλλάζουμε ώρα
- Ν. Ανδρουλάκης από New York: Προτεραιότητες μας δημόσια παιδεία, υγεία και στεγαστική πολιτική
- Το θρυλικό L’ Etape Greece by Tour de France επιστρέφει στην Αρχαία Ολυμπία
- Θεοδωρικάκος: Εστίαση επενδύσεων σε παραμεθόριες και αδύναμες οικονομικά περιοχές
- Άστατος καιρός αλλά και 19 βαθμούς θερμοκρασία
- Νέα πτώση των τιμών των μετοχών στη Wall Street και φόβοι για στασιμοπληθωρισμό
- Επιστολή πρώην υπαλλήλου σούπερ μάρκετ στον Πρωθυπουργό και στην υπουργό Εργασίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις