Απάντηση στις δηλώσεις Φάμελλου από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας
Με αφορμή δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου για καθολικό αίτημα Δικαιοσύνης και για την υποβολή πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός απάντησε ως εξής:
«Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν, διαβάζοντας τη δήλωση του κ. Φάμελλου».
Και συνεχίζει: «Είδαμε να χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό απονομιμοποιημένο. Θα περιμέναμε ο πρόεδρος του κόμματος που η εκλογική του επιρροή και ο αριθμός των βουλευτών του μειώνεται από χρόνο σε χρόνο με πρωτοφανή – για τα δεδομένα της πολιτικής ιστορίας του τόπου – ρυθμό να είναι πιο εγκρατής. Άλλωστε, το γεγονός ότι εδώ και τόσο καιρό προαναγγέλλει την πρόταση δυσπιστίας και δεν μπορεί να την καταθέσει, είναι αποτέλεσμα της συνεχούς απομείωσης του μεγέθους της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.
Η αμετροέπεια του κ. Φάμελλου φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κανείς ότι χαρακτηρίζει απονομιμοποιημένο τον Πρωθυπουργό που μετά από 5 νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις και 6 χρόνια διακυβέρνησης συνεχίζει να προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, με διψήφια διαφορά από τον δεύτερο, που εδώ και καιρό δεν είναι το κόμμα του κ. Φάμελλου».
Τέλος, αναφέρει: «ΥΓ: Το να μιλάει για Δικαιοσύνη ο κ. Φάμελλος και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους καταδικασμένους υπουργούς από το Ειδικό Δικαστήριο και με το παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης για το οποίο έχει καταγγελθεί από τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης του, παραμένει πάντα το πιο σύντομο ανέκδοτο!».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Θέλει να γίνει υπουργός αλλά δεν διασφαλίζει ίση μεταχείριση σε θέματα αρμοδιότητάς της
- Διάπορο, πολεοδομία, επενδύσεις: Ποιους αφορούν οι ανακλήσεις αδειών – Τί αναφέρει ο Αναστ. Ανδρέαδης της ΣΤΑΝΤΑ Α.Ε.
- ΙΕΑ: Η ζήτηση πετρελαίου για καύσιμα στην Κίνα μειώνεται οριακά
- Δήλωση Ζελένσκι μετά την Τζέντα: Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ!
- Ερώτηση στη Βουλή για λειτουργία εταιρείας πετρελαιοειδών στο Κερατσίνι
- Η Ουκρανία αποδέχεται κατάπαυση του πυρός 30 ημερών
- ΔΥΠΑ: Πώς θα λαμβάνονται οι παροχές από 15 Μαρτίου
- Γερμανία: Το αριστερό κόμμα BSW αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις