Διεθνή

Πούτιν: Θα εγγυηθούμε τη ζωή των Ουκρανών στρατιωτών στο Κουρσκ αν παραδοθούν

Οι ουκρανικές αρχές πρέπει να δώσουν εντολή στους στρατιώτες τους στο Κουρσκ να καταθέσουν τα όπλα, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος

Η Ρωσία θα εγγυηθεί την ασφάλεια των ουκρανών στρατιωτών στο Κουρσκ αν παραδοθούν, δήλωσε την Παρασκευή ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας, ο Πούτιν τόνισε ότι οι ουκρανικές αρχές πρέπει να δώσουν εντολή στους στρατιώτες τους να κατεβάσουν τα όπλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραμπ: «Είχα παραγωγικές συζητήσεις με τον Πούτιν, υπάρχουν καλές πιθανότητες να τελειώσει ο πόλεμος»

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι ζήτησε από τον Ρώσο ομόλογό του να χαρίσει τη ζωή στα «εντελώς περικυκλωμένα» ουκρανικά στρατεύματα

Νωρίτερα την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από τον Πούτιν να χαρίσει τη ζωή στους ουκρανούς στρατιώτες.

Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για μια εκεχειρία στην Ουκρανία, ο Πούτιν ανέφερε ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει να κινούνται. Ας δούμε τι θα προκύψει, υπογράμμισε.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu