Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,07% στις 18.250 μονάδες
Πέφτουν στο άνοιγμα οι ευρωαγορές μια άστατη εβδομάδα που προσέφερε στους επενδυτές πολλές ειδήσεις και οικονομικά αποτελέσματα και στις δύο όχθες του Ατλαντικού.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,07% στις 18.250 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 διολισθαίνει 0,02% στις 8.162 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC βουτά 0,66% από τις 7.657 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ πέφτει 0,03% στις 33.480 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,2% χαμηλότερα στις 11.044 μονάδες.
Στην αρχή της εβδομάδας κυριάρχησε η αντίδραση στις εκλογές ακολούθησε η προκήρυξη των εκλογών στη Γαλλία από τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ διατήρησε σταθερά τα επιτόκια και αναθεώρησε τις προοπτικές της για μείωση των επιτοκίων σε μόλις μία το 2024.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Foodlink: O Βασίλειος Ευγένιος αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος
- Θεοδωρικάκος: Επιχειρηματίες πήραν χρήματα από τους αναπτυξιακούς και δεν έκαναν τις επενδύσεις
- Ευρωπαϊκές αγορές: Τέταρτη ημέρα κατάρρευσης – Στο -4,5% ο Stoxx
- Κυρανάκης για Τέμπη: Θα δοθούν αποζημιώσεις στους δυο εργαζόμενους του κυλικείου της εμπορικής αμαξοστοιχίας
- Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο: Πλήρης αδιαφάνεια στη χρηματοδότηση των ΜΚΟ
- Πιερρακάκης: «Η έκθεση του ΔΝΤ επιβεβαιώνει τη δυναμική της οικονομίας»
- ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Άμεση διόρθωση του πορίσματος με την απαλοιφή του κεφαλαίου για τις αιτίες της πυρόσφαιρας
- Καναδάς: Προσέφυγε στον ΠΟΕ για τους δασμούς ΗΠΑ στα αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις