Και συνεχίζουμε με τις υποψηφιότητες...
Την υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 6 και τις 13 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε η Μιλένα Αποστολάκη.
Η πρώην υπουργός έγινε η τέταρτη υποψήφια που προσβλέπει στον “προεδρικό θώκο” του Κινήματος, μετά τον νυν πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και τις δύο υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν την Κυριακή στην Κνετρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα και του Παύλου Γερουλάνου.
Η δήλωση της Μιλένας Αποστολάκη
Στις 6 Οκτωβρίου η δημοκρατική παράταξη θα βρεθεί στις κάλπες, προκειμένου να εκλεγεί νέα ηγεσία.
Αυτή η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή.
Είναι χρέος απέναντι στον δημοκρατικό κόσμο που ασφυκτιά από τη δεξιά διακυβέρνηση, την δραματική αύξηση των ανισοτήτων, την αχαλίνωτη αισχροκέρδεια, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την επίθεση στο κράτος δικαίου και την αδιαφάνεια.
Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και αυτή η πολιτική πρέπει και μπορούν να ηττηθούν.
Στην πορεία προς τη νίκη απέναντι στη ΝΔ, χρειαζόμαστε ένα αναβαπτισμένο κόμμα με συλλογική λειτουργία, καθαρό πολιτικό μήνυμα, μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση στη Βουλή που είναι το κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, επαφή με τους φορείς, τα συνδικάτα και τα κινήματα και άνοιγμα στους πολίτες του κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου, ώστε να γεννηθεί ξανά ελπίδα και προσδοκία.
Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή.
Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι αυτόν θα αγωνιστώ.
Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού Και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- AKTOR: Δεκάδες συνεντεύξεις στο Rebrain Greece στο Λονδίνο
- Χρυσοχοΐδης: Η τροχαία αστυνόμευση αποτελεί εθνικό και έντονα κοινωνικό ζήτημα
- Προειδοποίηση από το 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα στις Κυκλάδες
- ΑΔΕΔΥ: Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στην απεργία στις 9 Απριλίου
- Γαλλία: Οριστικά εκτός προεδρικών εκλογών του 2027 η Λεπέν με απόφαση δικαστηρίου
- Βρετανία: Διάσκεψη κορυφής για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης
- Καφούνης: Όσο πιο ισχυρό το εμπόριο, τόσο πιο ανθεκτικότερη η οικονομία
- ΑΑΔΕ: Από 1η Απριλίου μηνιαίες δηλώσεις ΦΠΑ νεοσύστατων επιχειρήσεων με απλογραφικό σύστημα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις