Οι «πράσινοι» είχαν αποφασίσει να πληρώσουν στη ρωσική ομάδα την οψιόν ύψους 1,5 εκατ. ευρώ
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ο Τιν Γεντβάι έως το καλοκαίρι του 2027, καθώς το πρωί της Τρίτης (28/5) οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν και τυπικά την παραμονή του Κροάτη στόπερ, μέσω της ενεργοποίησης της οψιόν αγοράς του απ’ τη Λοκομοτίβ Μόσχας.
Οι «πράσινοι» είχαν αποφασίσει να πληρώσουν στη ρωσική ομάδα την οψιόν ύψους 1,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνουν μόνιμα δικό τους τον Γεντβάι, με τον οποίο υπήρχε ήδη συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 1 εκατ. ευρώ. Κι απ’ τον 28χρονο αμυντικό ξεκινάει πλέον η αναδόμηση της «πράσινης» άμυνας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού «τριφυλλιού»: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Τιν Γεντβάι από την Λοκομοτίβ Μόσχας! Ο Κροάτης αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 και έτσι θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Τιν εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιούλιο του 2023 με την μορφή δανεισμού. Στην πρώτη του σεζόν με τους Πράσινους είχε σημαντική συνεισφορά, παίρνοντας φανέλα βασικού με συνολικά 40 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ».
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Κροάτης στόπερ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια. Περνάω πολύ καλά στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Υπόσχομαι σε όλους ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Δεν βλέπω την ώρα για να δημιουργήσουμε νέες ωραίες αναμνήσεις όλοι μαζί».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΙΝΣΕΤΕ: Στα 11,4 δισ. ευρώ ο τζίρος των ξενοδοχείων για το 2024
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες ειδικού καθεστώτος
- Καρολάιν Λέβιτ: Ιστορική η αυριανή μέρα για την Αμερική οι ανακοινώσεις Τραμπ για τους δασμούς
- GM: Άλμα 16,7% στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το α’ τρίμηνο 2025
- Fitch: Αναβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες – Επενδυτική βαθμίδα σε Eurobank και Εθνική
- Μητσοτάκης για εξωδικαστικό: Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν – Οι έξι νέες πρωτοβουλίες
- Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026, πριν τις εκλογές, η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της Λεπέν
- Τραμπ με τον πρόεδρο της Stellantis εν όψει των δασμών στην αυτοκινητοβιομηχανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις