Για το ενδεχόμενο να υπάρξει αντίστοιχη διεκδίκηση και από τους βουλευτές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθύμισε ότι «έχει ψηφιστεί νομοθέτημα με το οποίο δεν μπορεί να γίνει αυτό»
«Η απόφαση της δικαιοσύνης αφορά δύο προσφεύγοντες και μόνο αυτούς», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφορικά με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την επαναφορά των συντάξεων των δικαστών στο 2012.
Για το ενδεχόμενο να υπάρξει αντίστοιχη διεκδίκηση και από τους βουλευτές, υπενθύμισε ότι «έχει ψηφιστεί νομοθέτημα με το οποίο δεν μπορεί να γίνει αυτό» και διεμήνυσε πως «δεν υπάρχουν συνταξιούχοι δύο και τριών κατηγοριών και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΙΝΣΕΤΕ: Στα 11,4 δισ. ευρώ ο τζίρος των ξενοδοχείων για το 2024
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες ειδικού καθεστώτος
- Καρολάιν Λέβιτ: Ιστορική η αυριανή μέρα για την Αμερική οι ανακοινώσεις Τραμπ για τους δασμούς
- GM: Άλμα 16,7% στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το α’ τρίμηνο 2025
- Fitch: Αναβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες – Επενδυτική βαθμίδα σε Eurobank και Εθνική
- Μητσοτάκης για εξωδικαστικό: Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν – Οι έξι νέες πρωτοβουλίες
- Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026, πριν τις εκλογές, η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της Λεπέν
- Τραμπ με τον πρόεδρο της Stellantis εν όψει των δασμών στην αυτοκινητοβιομηχανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις