Ο Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε ό,τι η Ουγγαρία ενδιαφέρεται για την ειρηνική ανάπτυξη της περιοχής
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Όρμπαν, δέχθηκε, την Τετάρτη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας, Μίλοραντ Ντόντικ, στο πρώην μοναστήρι των Καρμελιτών στη Βουδαπέστη , δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για το Γραφείο Τύπου του Ούγγρου πρωθυπουργού, Μπερταλάν Χαβάσι σε ανακοίνωση που απέστειλε στο Πρακτορείο Τύπου της ΜΤΙ.
Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, τα δύο μέρη συμφώνησαν ότι οι πολιτικές εντάσεις στα Βαλκάνια δεν πρέπει να ξεχαστούν στη σκιά του ρωσο-ουκρανικού πολέμου.
Ο Βίκτορ Όρμπαν δήλωσε ό,τι η Ουγγαρία ενδιαφέρεται για την ειρηνική ανάπτυξη της περιοχής και ως εκ τούτου συμφώνησαν να ενισχύσουν περαιτέρω την πολιτική και οικονομική συνεργασία μεταξύ της Ουγγαρίας και της Δημοκρατίας Σέρπσκα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΙΝΣΕΤΕ: Στα 11,4 δισ. ευρώ ο τζίρος των ξενοδοχείων για το 2024
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες ειδικού καθεστώτος
- Καρολάιν Λέβιτ: Ιστορική η αυριανή μέρα για την Αμερική οι ανακοινώσεις Τραμπ για τους δασμούς
- GM: Άλμα 16,7% στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το α’ τρίμηνο 2025
- Fitch: Αναβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες – Επενδυτική βαθμίδα σε Eurobank και Εθνική
- Μητσοτάκης για εξωδικαστικό: Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν – Οι έξι νέες πρωτοβουλίες
- Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026, πριν τις εκλογές, η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της Λεπέν
- Τραμπ με τον πρόεδρο της Stellantis εν όψει των δασμών στην αυτοκινητοβιομηχανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις