Πρόσφατα διετέλεσε Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας στην Παπαστράτος
Στο δυναμικό του Ομίλου Κυριακού, εντάχθηκε η Λένα Πλαΐτη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Corporate Communications Director.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Λένα Πλαΐτη διαθέτει μακρόχρονη διεθνή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης, με αντικείμενο την εταιρική και εμπορική επικοινωνία, τη διαχείριση ΜΜΕ και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Πρόσφατα, διετέλεσε Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας στην Παπαστράτος, ενώ για αρκετά χρόνια ήταν στέλεχος στον πολυεθνικό οργανισμό ΑΧΑ.
Είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών από τη Σορβόννη, το Yale School of Management, το Digital Marketing Institute και το ALBA Graduate Business School.
Χάρη στη σημαντική εμπειρία της, θα συμβάλλει στη στρατηγική της επικοινωνίας του Ομίλου στις χώρες όπου δραστηριοποιείται, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη – Γερμανία και γεωπολιτικά στο επίκεντρο
- Τραμπ – Πούτιν: «Πήγε καλά» το τηλεφώνημα – Δεσμεύτηκε ο Ρώσος πρόεδρος για ειρηνική επίλυση του ουκρανικού
- Μητσοτάκης: Χαιρετίζει τη απόφαση Τριαντόπουλου και καλεί την αντιπολίτευση στη Βουλή για το άρθρο 86
- Alpha Trust- Ανδρομέδα: Στα 2,71 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Από 2 Απριλίου παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών στο Χρηματιστήριο
- Δήμας για τη «λάθος» σήραγγα του Μετρό στην Κατεχάκη: «Κανένα ζήτημα ασφάλειας»
- Παπαθανάσης: Έγκριση 1.231 αιτήσεων στη Δράση «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων ΜμΕ»
- Τριαντόπουλος: Ζητάει τώρα απευθείας παραπομπή στη Δικαιοσύνη – Γλυτώνει την προανακριτική η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις