Πρόκειται για τις επιχειρηματικές μονάδες των Επισκευαστικών Περιοχών της ΟΛΠ ΑΕ (ΕΒΠ, Μώλος Ηρακλέους, Μώλος Δραπετσώνας) που έχουν ενταχθεί στις ρυθμίσεις της ως άνω απόφασης
Την τροποποίηση του γενικού πλαισίου ρύθμισης οφειλών των επιχειρηματικών μονάδων των Επισκευαστικών Περιοχών της ΟΛΠ Α.Ε. αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης και ολοκληρώθηκε επιτυχώς σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, με την απαρτία να ανέρχεται στο 78,52%.
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση έλαβε την ακόλουθη απόφαση για το μόνο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:
Διενεργήθηκε ψηφοφορία, και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, λαμβάνοντας υπόψη την επί του θέματος πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας (απόφαση υπ΄ αριθμ. 04/05-02-2024), ενέκρινε, με 19.630.716 ψήφους, ήτοι με πλειοψηφία 100% των εκπροσωπουμένων στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση ψήφων:
Τη σχετική πρόταση τροποποίησης του γενικού πλαισίου ρύθμισης οφειλών, όπως αυτό εγκρίθηκε με παλαιότερη απόφαση της ΓΣ (28-06-2017), των επιχειρηματικών μονάδων των Επισκευαστικών Περιοχών της ΟΛΠ ΑΕ (ΕΒΠ, Μώλος Ηρακλέους, Μώλος Δραπετσώνας) που έχουν ενταχθεί στις ρυθμίσεις της ως άνω απόφασης.
Την ολική επιστροφή από την ΟΛΠ ΑΕ των εναπομεινάντων επιπλέον ποσών (όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί την 01-01-2024) που καταβλήθηκαν από τις επιχειρηματικές μονάδες των Επισκευαστικών περιοχών προς την ΟΛΠ ΑΕ, θα λάβει χώρα σε μια δόση.
Σε περίπτωση που τυχόν υπάρχουν εκκρεμείς οφειλές των επιχειρηματικών μονάδων προς την ΟΛΠ ΑΕ κατά την επιστροφή των εναπομεινόντων επιπλέον ποσών, αυτές θα πρέπει, είτε να εξοφληθούν πριν την επιστροφή, είτε να συμψηφιστούν με αυτήν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΙΝΣΕΤΕ: Στα 11,4 δισ. ευρώ ο τζίρος των ξενοδοχείων για το 2024
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες ειδικού καθεστώτος
- Καρολάιν Λέβιτ: Ιστορική η αυριανή μέρα για την Αμερική οι ανακοινώσεις Τραμπ για τους δασμούς
- GM: Άλμα 16,7% στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το α’ τρίμηνο 2025
- Fitch: Αναβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες – Επενδυτική βαθμίδα σε Eurobank και Εθνική
- Μητσοτάκης για εξωδικαστικό: Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν – Οι έξι νέες πρωτοβουλίες
- Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026, πριν τις εκλογές, η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της Λεπέν
- Τραμπ με τον πρόεδρο της Stellantis εν όψει των δασμών στην αυτοκινητοβιομηχανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις