Ο υφυπουργός αρμόδιος για τις Μεταφορές στα πρακτορεία διαμεταφορών
Ο υφυπουργός αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, επισκέφτηκε τα πρακτορεία διαμεταφορών στον Βοτανικό, με στόχο να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου.
Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (Π.Ε.Ε.Δ), ενώ πραγματοποίησε περιήγηση σε πολλά πρακτορεία, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους σε αυτά, καθώς και να δει από κοντά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις συνθέτουν μια εικόνα που απέχει από τα πρότυπα ενός καλά οργανωμένου χώρου logistics και για αυτό το λόγο υλοποιείται το μεγάλο έργο της μεταφοράς.
Αναγνωρίζοντας την δυσκολία της κατάστασης, ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Απαιτείται άμεση και οργανωμένη αντιμετώπιση της άκρως προβληματικής αυτής κατάστασης. Το Logistics Park στην Φυλή είναι ο μόνος δρόμος σωτηρίας για τον Βοτανικό αλλά και η προοπτική και η εξέλιξη για το μέλλον των logistics στην χώρα, που θα δώσει μια μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση στην χώρα. Δεν θα χάσουμε ούτε στιγμή μέχρι να επιτύχουμε το στόχο της μετεγκατάστασης των επιχειρήσεων διαμεταφορών από τον Βοτανικό στην Φυλή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χατζηδάκης: Πάνω από 2 δισ. ευρώ τα επιπλέον έσοδα από φόρους το 2024
- Κασσελάκης: «Ως εμπλεκόμενος και απολογούμενος θα μιλήσει ο Σπίρτζης σε εκδήλωση για το έγκλημα των Τεμπών;»
- AKTOR: Δεκάδες συνεντεύξεις στο Rebrain Greece στο Λονδίνο
- Χρυσοχοΐδης: Η τροχαία αστυνόμευση αποτελεί εθνικό και έντονα κοινωνικό ζήτημα
- Προειδοποίηση από το 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα στις Κυκλάδες
- ΑΔΕΔΥ: Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στην απεργία στις 9 Απριλίου
- Γαλλία: Οριστικά εκτός προεδρικών εκλογών του 2027 η Λεπέν με απόφαση δικαστηρίου
- Βρετανία: Διάσκεψη κορυφής για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις