Οι “αρκούδες” συνεχίζουν να έχουν το “πάνω χέρι” στο δείκτη όσο αυτός παραμένει κάτω από τη γραμμή τάσης που περνά από τις 2.730 μονάδες. Αυτό το επίπεδο αποτελεί τον πρώτο σημαντικό στόχο των αγοραστών, όπου πιθανότατ βρίσκονται και πολλές εντολές stop επί πωλητικών θέσεων.
Ο Πέτρος Στεριώτης είναι διευθυντικό στέλεχος της NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ και κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Αποποίηση Ευθύνης:
Οι παραπάνω αναλύσεις έχουν μόνο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση επενδυτική συμβουλή. Οι αναλύσεις δε λαμβάνουν υπόψη τους επενδυτικούς στόχους ή την οικονομική κατάσταση των αναγνωστών. Ο αρθρογράφος και η ιστοσελίδα δε φέρουν καμία ευθύνη για τις επενδυτικές επιλογές των αναγνωστών ή οποιουδήποτε τρίτου μέρους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρυσοχοΐδης: Συνεχείς προσπάθειες για την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών ασφάλειας για τον πολίτη
- Θεσσαλονίκη: Με χειροκροτήματα στην τελευταία του κατοικία ο μητροπολίτης πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμος
- Φον ντερ Λάιεν: “Η Ρωσία πρέπει να δείξει τη βούλησή της να υποστηρίξει την κατάπαυση πυρός”
- Μελόνι για Ουκρανία: Η Ιταλία δε θα συμμετέχει σε ενδεχόμενη στρατιωτική δύναμη επί του εδάφους
- Πιερρακάκης: Χάρβαρντ, Γέιλ, Κολούμπια έρχονται στην Ελλάδα
- Στάρμερ: Αργά ή γρήγορα ο Πούτιν πρέπει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων
- Παπασταύρου: Να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί χωρίς να ενδίδουμε σε εύκολες λύσεις
- Υπ. Οικονομικών – Κ. Χατζηδάκης: Σε ένα μήνα από τώρα θα δείτε ένα πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 3,5%
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις