Ελλάδα

Νίκος Πλακιάς σε Βορίδη: «Το να προσπαθείτε να καλύψετε τους ενόχους καταφέρνετε ακριβώς το αντίθετο»

Ο πατέρας θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών καλεί τον υπουργό Επικρατείας να συζητήσουν σε τηλεοπτικό πάνελ, όποτε το επιθυμήσει ο υπουργός

Το «λάθος» του υπουργού Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, να χαρακτηρίσει ως «μικρό» γεγονός το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, σε σχέση με όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, κατάφερε να προκαλέσει για ακόμη μια φορά την λαϊκή οργή αλλά πρωτίστως να προσβάλλει τους ίδιους τους συγγενείς των θυμάτων που ψάχνουν απεγνωσμένα δικαιοσύνη.

Μετά την Μαρία Καρυστιανού και τον Δημήτρη Πλακιά, σειρά πήρε και ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Χ, ζητά από τον κ. Βορίδη να συζητήσουν σε όποια τηλεοπτική εκπομπή θέλει.

Εκεί, σημειώνει ο κ. Πλακιάς, θα καταλάβει ο κ. Βορίδης πως αν μπορέσει να τον κοιτάξει έστω και λίγο στα μάτια θα καταλάβει πως δεν έχουν καμία μα καμία αξία τα όσα λέει ο κ. Βορίδης.

Τέλος, επισημαίνει στον υπουργό πως η προσπάθειά του να καλύψει τους συναδέλφους του στη Νέα Δημοκρατία, το μόνο που καταφέρνει είναι να μπει και ο ίδιος στο κάδρο των ευθυνών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά

«Δεν θα αναλωθώ μέσα από τα social να μπω σε καμία αντιπαράθεση με τον @MakisVoridis

Θα ήθελα αν είστε σύμφωνος να βρεθούμε σε οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή θα θέλατε. Οπότε θέλετε και ότι ημέρα θα θελήσετε. Αυτό είναι το μόνο σωστό. Αν μπορέσετε και με κοιτάξτε στα μάτια έστω και ένα λεπτό και δείτε αυτό που ζω εγώ τα τελευταία χρόνια θα καταλάβετε ότι όλα αυτά που λέτε δεν έχουν καμία αξία μα καμία. Πιστεύω ότι θα δεχτείτε. Αν πάλι δεν δεχτείτε θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην αναφερθείτε πάλι στα ΤΕΜΠΗ . Είναι πιο τίμιο να κοιτάξετε την δουλειά σας παρά να προσπαθείτε να μειώσετε όλους εμάς που δίνουμε έναν τιτάνιο αγώνα χωρίς κανένα κέρδος . Παρά μόνο την ΔΙΚΑΙΩΣΗ των παιδιών μας. Και να γνωρίζετε ότι το να προσπαθείτε να καλύψετε τους ενόχους που είναι μέσα στο κόμμα σας καταφέρνετε ακριβώς το αντίθετο. Ίσα ίσα βάζετε και τον εαυτό σας σε αυτό το κάδρο των ευθυνών».

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu