Για νέες δραστηριότητες.
Η εταιρεία Μυτιληναίος (Mytilineos) ανακοίνωσε ότι στις 29 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων (ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, οδός Αρτέμιδος αρ. 8). Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας, το Διοικητικό Συμβούλιο με την παρούσα πρόσκληση καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 4 η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, στον ίδιο τόπο.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Θέμα Πρώτο: Λήψη απόφασης και έγκριση για τη συμπλήρωση του σκοπού της Εταιρείας με νέες δραστηριότητες με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.
Θέμα Δεύτερο: Λήψη απόφασης και έγκριση για τη μετατροπή της διάρκειας της Εταιρείας από ορισμένου σε αορίστου χρόνου με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης με Θεοδωρόπουλο: Θα αξιοποιήσουμε τις προτάσεις του ΣΕΒ
- Δημοσκόπηση Marc: Καθαρά δεύτερη η Κωνσταντοπούλου με 13,7% – Η ΝΔ πρώτη με 26,5%
- New York Times: Η Amazon κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά του TikTok
- Δένδιας στη Βουλή: Αυτά είναι τα 6 μέτρα διαφάνειας για τα εξοπλιστικά
- Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Γέφυρα Χειμωνικού στην Κεφαλονιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες περιμένοντας τους δασμούς Τραμπ
- Politico: Ο Μασκ αποχωρεί σύντομα από την κυβέρνηση Τραμπ
- ΣτΕ: Αποφασίζει για τη νομιμότητα των Airbnb στην Πλάκα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις