“Η Τράπεζα Πειραιώς μετά την επιτυχή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και με ισχυρότερη κεφαλαιακή θέση είναι έτοιμη να συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομίας, στην ενίσχυση των ΜμΕ, στην εξεύρεση λύσης για τα κόκκινα δάνεια και στην παροχή ρευστότητας στην αγορά”.
Αυτό δήλωσε πριν λίγο ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς, κ.Στ. Λεκκάκος, στη διάρκεια εκδήλωσης στο κτίριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με αφορμή την εισαγωγή των νέων μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης.
Όπως προκύπτει από στοιχεία που έδωσε ο κ.Λεκκάκος, ποσοστό άνω του 40% των μετοχών της Τρ.Πειραιώς ανήκει σε Έλληνες επενδυτές. Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου κ.Σ.Λαζαρίδης, δήλωσε ότι είναι σημαντική ημέρα για το Χρηματιστήριο, καθώς όπως συμβαίνει ιστορικά το ελληνικό τραπεζικό σύστημα συνεχίζει να παρέχει αυξημένη ρευστότητα στην αγορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Ο Μάρκους Ζέντερ επανεξελέγη στην ηγεσία του CSU
- Η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα έπειτα από ρωσική επίθεση χιλιάδες άνθρωποι
- Επίδομα Θέρμανσης: Εως τις 23 Δεκεμβρίου η πρώτη δόση
- Ουάσινγκτον: Καταστροφικές πλημμύρες – Ολόκληρες περιοχές κάτω από το νερό
- Πιερρακάκης: Οι αποφάσεις του Eurogroup να έχουν άμεσο αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών έως τις 19 Δεκεμβρίου
- Peter Greene: Νεκρός στο διαμέρισμά του ο κακός της “Μάσκας” και του “Pulp Fiction”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








