Στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής οι προϋπολογισμοί Βελγίου, Φινλανδίας, Γαλλίας και Κροατίας
Το πράσινο φως της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πήρε το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσε η Ελλάδα καθώς είναι μεταξύ αυτών που θεωρείται ότι συνάδουν με τις συστάσεις των Βρυξελλών.
Συνολικά, η Επιτροπή είναι της γνώμης ότι τα σχέδια δημοσιονομικών σχεδίων της Κύπρου, της Εσθονίας, της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Ιρλανδίας, της Σλοβενίας και της Λιθουανίας συνάδουν με αυτές τις συστάσεις του Συμβουλίου.
Τα σχέδια δημοσιονομικών σχεδίων της Αυστρίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου, της Λετονίας, της Μάλτας, των Κάτω Χωρών, της Πορτογαλίας και της Σλοβακίας δεν ευθυγραμμίζονται πλήρως με τις συστάσεις του Συμβουλίου.
Τέλος, τα σχέδια δημοσιονομικών σχεδίων του Βελγίου, της Φινλανδίας, της Γαλλίας και της Κροατίας ενέχουν τον κίνδυνο να μην ευθυγραμμιστούν με τις συστάσεις του Συμβουλίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΙΝΣΕΤΕ: Στα 11,4 δισ. ευρώ ο τζίρος των ξενοδοχείων για το 2024
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες ειδικού καθεστώτος
- Καρολάιν Λέβιτ: Ιστορική η αυριανή μέρα για την Αμερική οι ανακοινώσεις Τραμπ για τους δασμούς
- GM: Άλμα 16,7% στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το α’ τρίμηνο 2025
- Fitch: Αναβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες – Επενδυτική βαθμίδα σε Eurobank και Εθνική
- Μητσοτάκης για εξωδικαστικό: Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν – Οι έξι νέες πρωτοβουλίες
- Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026, πριν τις εκλογές, η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της Λεπέν
- Τραμπ με τον πρόεδρο της Stellantis εν όψει των δασμών στην αυτοκινητοβιομηχανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις