Στα νοσοκομεία “Dr. Victor Gomoiu” και “Grigore Alexandrescu” του Βουκουρεστίου
Η AKTOR Ρουμανίας πραγματοποίησε για δεύτερη χρονιά μία συγκινητική κοινωνική δράση, προσφέροντας Χριστουγεννιάτικα δώρα σε 300 παιδιά που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία “Dr. Victor Gomoiu” και “Grigore Alexandrescu” του Βουκουρεστίου.
Το νοσοκομείο παίδων “Grigore Alexandrescu” είναι το παλιότερο σχετικό νοσηλευτικό ίδρυμα στη Ρουμανία και λειτουργεί από το 1886, ενώ το νοσοκομείο “Dr. Victor Gomoiu” είναι ένα από τα παλιότερα και τα καλύτερα της χώρας. Και τα δύο νοσοκομεία παρέχουν ιατρική φροντίδα σε δεκάδες χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο.
Ο Γενικός Διευθυντής της AKTOR Ρουμανίας, Αντώνης Κυριάκος και ο Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου AKTOR, Γιώργος Τσαπρούνης επισκέφθηκαν τους θαλάμους των νοσηλευόμενων παιδιών, έδωσαν στο κάθε παιδί το δώρο του (παιχνίδια, γλυκά και χυμούς) και ευχήθηκαν στα ίδια και τις οικογένειές τους ταχεία ανάρρωση και ευχές για ένα ευτυχισμένο 2025. Παράλληλα, συναντήθηκαν με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, τις οποίες ευχαρίστησαν για τη συνεργασία σε αυτήν την κοινωφελή δράση.
Η AKTOR Ρουμανίας έχει μακρά παρουσία στη Ρουμανία κι εκτελεί ορισμένα από τα μεγαλύτερα συγκοινωνιακά έργα στη χώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Γιατί επεβλήθη πρόστιμο στην Εταιρεία Εκκαθάρισης Συναλλαγών του ΧΑ και ποια είναι τα μέλη του Δ.Σ.
- Επίδομα παιδιού: Στις 31/03 η πληρωμή της πρώτης δόσης 2025 – Πως θα γίνει η καταβολή
- Υπερυπολογιστής Δαίδαλος: Ποιος θα είναι ο ρόλος του στην επιχειρηματική και επιστημονική κοινότητα
- Αλέξις Κόλερ: Ο προσωπάρχης του Μακρόν, εκτελεστικός αντιπρόεδρος στη Societe Generale
- SMIC: Μειωμένα 45% τα κέρδη στα 492,7 εκατ. δολάρια το 2024
- Η&Μ: Δίνει βάση στα second hand ενώ καταγράφει μειωμένες πωλήσεις για τις αρχές του 2025
- Οριακά πτωτικές τάσεις στην αγορά του πετρελαίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις