Στην Κατερίνη από την εθελοντική ομάδα δράσης «Ο τόπος μου»
Την 101η διανομή χωρίς μεσάζοντες διοργανώνει στην Κατερίνη η εθελοντική ομάδα δράσης «Ο τόπος μου» τα τελευταία 12 χρόνια.
«Προσπαθούμε να κάνουμε επαφές με παραγωγούς, οι οποίοι διαθέτουν τα προϊόντα τους σε πολύ καλές τιμές ενώ παράλληλα έχουμε επαφή με περίπου 11.500 νοικοκυριά από την ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης, που ενημερώνονται κάθε φορά, που η ομάδα προσφέρει κάποιο προϊόν», τόνισε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» ο Ηλίας Τσολακίδης.
«Σήμερα έχουμε τα απορρυπαντικά από τοπικό παραγωγό, τα οποία προσφέρονται σε τιμές πάρα πολύ ελκυστικές για τους καταναλωτές γιατί δεν υπάρχει ο μεσάζοντας. Υπάρχουν προϊόντα, που είναι και 50% φθηνότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΙΝΣΕΤΕ: Στα 11,4 δισ. ευρώ ο τζίρος των ξενοδοχείων για το 2024
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες ειδικού καθεστώτος
- Καρολάιν Λέβιτ: Ιστορική η αυριανή μέρα για την Αμερική οι ανακοινώσεις Τραμπ για τους δασμούς
- GM: Άλμα 16,7% στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το α’ τρίμηνο 2025
- Fitch: Αναβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες – Επενδυτική βαθμίδα σε Eurobank και Εθνική
- Μητσοτάκης για εξωδικαστικό: Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν – Οι έξι νέες πρωτοβουλίες
- Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026, πριν τις εκλογές, η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της Λεπέν
- Τραμπ με τον πρόεδρο της Stellantis εν όψει των δασμών στην αυτοκινητοβιομηχανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις