Με καπνογόνα και χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεκάδες υποστηρικτές του στον Ταύρο
Αρκετές δεκάδες υποστηρικτές με ενθουσιασμό, καπνογόνα και πολλές σέλφι υποδέχθηκαν τον Στέφανο Κασσελάκη, που έφτασε συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπεθ, το απόγευμα της Τετάρτης στα εγκαίνια των νέων γραφείων του στον Ταύρο.
Εκεί θα στεγαστούν οι εθελοντές της καμπάνιας του στο δρόμο προς το συνέδριο και ενδεχομένως και προς τις εσωκομματικές εκλογές αν εγκριθεί τελικά η υποψηφιότητά του.
«Στέφανε θυμήσου, η βάση είναι μαζί σου» φώναζαν κάποιοι, καθώς τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και υπό τους ήχους δυνατής μουσικής. Μέχρι και καπνογόνα άναψαν οι υποστηρικτές του έκπτωτου προέδρου. «Έχουμε κόμμα, ο λαός θα εκφραστεί», τους είπε ο κ. Κασσελάκης.
Μεταξύ των στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ που παραβρέθηκαν στο άνοιγμα του «αρχηγείου» του Στέφανου Κασσελάκη ήταν οι βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Ευάγγελος Αποστολάκης, ο διευθυντής της ΚΟ Θάνος Μωραΐτης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ευάγγελος Αντώναρος.
Το σύνθημα Κασσελάκη ήταν «Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε» και πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, ακούγοντας τις δηλώσεις του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σεισμός στη Μιανμάρ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών
- Ο Τραμπ τώρα δηλώνει «θυμωμένος» με τον Πούτιν και απειλεί με δασμούς
- Τι είπε ο Χάρης Δούκας για το «τσαντίρι» της Coca Cola στο Καλλιμάρμαρο
- Αρθρο του Reuters για τους κινδύνους της ρήτρας διαφυγής
- Τι σημαίνει η ρήτρα διαφυγής για τις αμυντικές δαπάνες
- Φορολογικές δηλώσεις: Ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο οι υποβολές
- Με 19% τρέχει η απόδοση του Χρηματιστηρίου Αθηνών το α’ τρίμηνο του 2025
- Κόντρα στην πολιτική Τραμπ, Ιαπωνία, Νότια Κορέα και Κίνα σχεδιάζουν ζώνη ελεύθερου εμπορίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις