"Αυτές οι απαράδεκτες δηλώσεις ευθυγραμμίζονται με τις χειρότερες πλευρές της ατζέντας της σιωνιστικής ακροδεξιάς"
Η παλαιστινιακή οργάνωση Ισλαμικός Τζιχάντ, σύμμαχος της Χαμάς στη Γάζα, αποδοκίμασε σήμερα την ιδέα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να εκτοπιστούν οι Παλαιστίνιοι σε χώρες της περιοχής, εκτιμώντας πως οι δηλώσεις του παρακινούν σε “εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”.
Αυτές οι “απαράδεκτες δηλώσεις ευθυγραμμίζονται με τις χειρότερες πλευρές της ατζέντας της σιωνιστικής ακροδεξιάς και συνεχίζουν την πολιτική της άρνησης ύπαρξης του παλαιστινιακού λαού”, προσθέτει στην ανακοίνωσή της η παλαιστινιακή οργάνωση, εκτιμώντας πως (αυτές) παρακινούν σε “συνέχιση της διάπραξης εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας”.
Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως οι Παλαιστίνιοι θα “οδηγήσουν σε αποτυχία” την πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ να εκτοπιστούν σε άλλες χώρες “όπως έχουν οδηγήσει σε αποτυχία όλα τα σχέδια εκτοπισμού επί δεκαετίες”.
“Επιβεβαιώνουμε πως ο λαός μας, με όλους τους υποστηρικτές του, μπορεί να ανοικοδομήσει τη Γάζα”, πρόσθεσε ο Μπάσεμ Ναΐμ, μέλος του πολιτικού γραφείου της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης, ο οποίος μίλησε τηλεφωνικώς στο Γαλλικό Πρακτορείο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Alpha Bank: Στις 23 Μαΐου η αποκοπή του μερίσματος
- ΟΔΔΗΧ: Ματαιώνεται η προγραμματισμένη δημοπρασία ομολόγων της 19ης Μαρτίου
- ΗΠΑ: Γκρεμίστηκε η καταναλωτική εμπιστοσύνη τον Μάρτιο
- Τραμπ: «Είχα παραγωγικές συζητήσεις με τον Πούτιν, υπάρχουν καλές πιθανότητες να τελειώσει ο πόλεμος»
- Δημοσκόπηση GPO: Στο 23,4% η ΝΔ, στην τρίτη θέση με 9% Βελόπουλος και Κωνσταντοπούλου
- Υπ. Ναυτιλίας: Σύμβαση για τρίτο δρομολόγιο στη γραμμή Ρόδος – Καστελλόριζο
- Capital Gas: Το «Ασκληπιός» του Βαγγέλη Μαρινάκη ύψωσε την ελληνική σημαία
- Γερμανία: «Ναι» από Πράσινους στα 500 δισ. ευρώ για άμυνα και υποδομές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις