Ζητούμε από την κυβέρνηση να πάρει την πρωτοβουλία και να ζητήσει από τους παρόχους ενέργειας στην τιμή αγοράς με βάση το ενεργειακό χρηματιστήριο επί της χονδρικής τιμής ένα έως 30 % κέρδος ή έως 50 % μικτό κέρδος
Εταιρεία παροχής ρεύματος στους καταναλωτές από το ΙΝΚΑ !!.
Ως ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας μετά τα πολλά τηλέφωνα και μηνύματα σχετικά με τα νέα χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος πήρε την απόφαση.
Να ερευνήσει το τοπίο για δημιουργία εταιρείας παροχής υπηρεσιών ρεύματος όπως συμβαίνει και τώρα στην αγορά.
Σήμερα στην αγορά ενέργειας λειτουργούν 17 εταιρείες ενέργειας εκ των οποίων οι 12 εταιρείες αγοράζουν και μεταπωλούν το ρεύμα και μόνο οι 5 από τις 17 παράγουν δικό τους ρεύμα.
Έτσι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και εμείς ως ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας κατά όλων αυτών που βιάζουν το εισόδημα μας.
Το ΙΝΚΑ ΦΩΣ είναι μπροστά μας.
Η δύναμη της αγοράς είμαστε εμείς οι πολίτες καταναλωτές και όχι οι εταιρείες.
Απαιτούμε καθαρές τιμές καθαρά προϊόντα και όχι Μπλε, Πράσινα, Πορτοκαλί, Κίτρινα τιμολόγια ρεύματος που δημιουργούν σύγχυση και μπέρδεμα στους πολίτες καταναλωτές.
Ζητούμε από την κυβέρνηση να πάρει την πρωτοβουλία και να ζητήσει από τους παρόχους ενέργειας στην τιμή αγοράς με βάση το ενεργειακό χρηματιστήριο επί της χονδρικής τιμής ένα έως 30 % κέρδος ή έως 50 % μικτό κέρδος και τέλος.
Δεν πρέπει ποτέ να πληρώσουμε ξανά αυτό που πάθαμε το 2021 και 2022 με την ρήτρα αναπροσαρμογής και σήμερα ρήτρα μετάβασης η προσαρμογής.
Τέλος στα ψέματα τέλος στα παραμύθια.
Το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας είναι εδώ και παλεύει για όλους εμάς με εμάς και όχι χωρίς εμάς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Πουλάει το ακίνητο στη Θεσσαλονίκη φθηνότερα από την αγορά πριν 28 χρόνια
- Πιερρακάκης με Θεοδωρόπουλο: Θα αξιοποιήσουμε τις προτάσεις του ΣΕΒ
- Δημοσκόπηση Marc: Καθαρά δεύτερη η Κωνσταντοπούλου με 13,7% – Η ΝΔ πρώτη με 26,5%
- New York Times: Η Amazon κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά του TikTok
- Δένδιας στη Βουλή: Αυτά είναι τα 6 μέτρα διαφάνειας για τα εξοπλιστικά
- Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Γέφυρα Χειμωνικού στην Κεφαλονιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες περιμένοντας τους δασμούς Τραμπ
- Politico: Ο Μασκ αποχωρεί σύντομα από την κυβέρνηση Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις