Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στις πυρκαγιές σε Μεγαλόπολη Αρκαδίας και Λύρκεια Αργολίδας
Ο ακραίος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, σήμερα στην Αττική, έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα. Ο συνδυασμός ζέστης, ξηρασίας και δυνατών ανέμων δημιουργούν ένα επικίνδυνο μείγμα, με τις Αρχές να καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν φωτιά.
«Ήχησε» 112 και για πυρκαγιά στην Σαρωνίδα Αττικής και καλεί τους πολίτες να παραμείνουν σε ετοιμότητα. Η φωτιά καίει στο Μαύρο Λιθάρι, σε δασική έκταση κοντά σε οικισμό. Κλειστή παραμένει η Αθηνών-Σουνίου.
Φωτιά στην Κερατέα
Τριάντα πέντε πυροσβέστες με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο έχουν κινητοποιηθεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε λίγο μετά την μία το μεσημέρι σε οικοπεδικούς χώρους στην περιοχή Φέριζα Κερατέας.
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στις πυρκαγιές σε Μεγαλόπολη Αρκαδίας και Λύρκεια Αργολίδας
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στις πυρκαγιές της Μεγαλόπολης Αρκαδίας και της Λύρκειας Αργολίδας. Παράλληλα, νέο μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους των οικισμών Δούκα Βρύση και Κεφαλόβρυσο Αργολίδας, καλώντας τους να απομακρυνθούν από αυτούς και να κατευθυνθούν προς Λύρκεια. Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Δούκα Βρύση και Κεφαλόβρυσο Αργολίδας απομακρυνθείτε προς Λύρκεια. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΙΝΣΕΤΕ: Στα 11,4 δισ. ευρώ ο τζίρος των ξενοδοχείων για το 2024
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες ειδικού καθεστώτος
- Καρολάιν Λέβιτ: Ιστορική η αυριανή μέρα για την Αμερική οι ανακοινώσεις Τραμπ για τους δασμούς
- GM: Άλμα 16,7% στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το α’ τρίμηνο 2025
- Fitch: Αναβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες – Επενδυτική βαθμίδα σε Eurobank και Εθνική
- Μητσοτάκης για εξωδικαστικό: Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν – Οι έξι νέες πρωτοβουλίες
- Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026, πριν τις εκλογές, η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της Λεπέν
- Τραμπ με τον πρόεδρο της Stellantis εν όψει των δασμών στην αυτοκινητοβιομηχανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις