Πρόσωπα

Η νέα εταιρεία του Ν. Μαντζούφα, πρώην Mr «Ταμείο Ανάκαμψης» και ΣΔΙΤ

Ο πρώην ειδικός γραμματέας ΣΔΙΤ και επικεφαλής του Ταμείου Ανάκαμψης, Νικόλαος Μαντζούφας.

...και προσφάτως αποχωρήσαντα από τον όμιλο Sunlight

Όταν ο Νίκος Μαντζούφας ήταν στο δημόσιο είχε το ρεκόρ του μακροβιότερου γενικού γραμματέα με 10ετή θητεία – από το 2009 – ως ειδικός γραμματέας  ΣΔΙΤ. Στη συνέχεια, το 2020  αναβαθμίστηκε σε διοικητή του Ταμείου Ανάκαμψης  και παράλληλα ήταν  και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Αυτά μέχρι τον Ιούλιο του 2023 όταν αποφάσισε να επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα.

Εκεί συνέβη το ακριβώς αντίθετα σε ότι αφορά την συχνότητα των αλλαγών. Ανέλαβε καθήκοντα Chief Funding and Institutional Affairs Officer  στην Sunlight μέλους του επενδυτικού Ομίλου Olympia, του Πάνου Γερμανού για το έργο της κατασκευής του gigafactory παραγωγής μπαταριών. Το σχέδιο ναυάγησε και ο κ. Μαντζούφας αποχώρησε από τον όμιλο στα μέσα του Ιανουαρίου 2025 μετά από τη σύντομη θητεία του στη Sunlight.

Φαίνεται πως θα παραμείνει στον ιδιωτικό τομέα αφού τις προηγούμενες ημέρες ο ίδιος προχώρησε σε σύσταση εταιρείας για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα θέματα χρηματοδοτήσεων. Η εταιρεία του λέγεται Navitas Mandate European Partners. 

Ευχόμαστε καλές δουλειές.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu