Μετά το ξήλωμα της μεταλλικής κατασκευής στον περίβολο του Σταδίου που είχε παραγγείλει για εταιρική εκδήλωση
Μετά τα όσα συνέβησαν με την μεταλλική κατασκευή που είχε παραγγείλει η Coca Cola Hellenic Bottling Company έξω απο το Καλλιμάρμαρο Στάδιο (Παναθηναϊκό Στάδιο) για να πραγματοποιήσει συνέδριο περί ηγεσίας στις 2 Απριλίου και την εκ των υστέρων παρέμβαση του υπουργείου Πολιτισμού για ξήλωμα της κατασκευής, αφού προηγουμένως το ίδιο το υπουργείο είχε δώσει σχετική άδεια εγκατάστασής της, η διοίκηση της Coca Cola HBC αναγκάστηκε να ακυρώσει την εκδήλωση σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Η Coca Cola HBC στη σχετική ανακοίνωση υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών «ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί», κάτι το οποίο έρχεται σε αντίθεση με όσα υποστήριξε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία μετά την αυτοψία που έκανε την Παρασκευή το πρωί έκρινε ότι υπήρξε παράβαση βάσει το νόμου «Περί προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Για την αυτοψία προηγήθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», που έκανε λόγο για «κατασκευή-έκτρωμα».
Ακολυθεί η ανακοίνωση της coca Cola HBC:
Με αφορμή δημοσιεύματα για κατασκευή στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σημειώνουμε ότι η εταιρεία μας αιτήθηκε και έλαβε εγκαίρως όλες τις απαιτούμενες άδειες από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να προχωρήσει σε μια προσωρινή κατασκευή που θα φιλοξενούσε μια σημαντική εκδήλωση της εταιρείας μας, με πλήρη σεβασμό και τήρηση των προϋποθέσεων παραχώρησης προσωρινής χρήσης της πλατείας μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί. Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για προσωρινή και καθόλα σύννομη κατασκευή, η οποία δεν ολοκληρώθηκε προκειμένου να αποτυπωθεί το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα, η εταιρεία μας αποφάσισε να ακυρώσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurostat: Αυξήθηκαν κατά 24% οι απελάσεις μεταναστών από την ΕΕ το δ τρίμηνο του 2024
- Huawei: Ισχυρά έσοδα (118,2 δισ. δολάρια) αλλά μεγάλη πτώση (28%, στα 8,63 δισ. δολάρια) στα κέρδη το 2024
- Έρευνα ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ: Οι γονείς ξόδεψαν 614 εκατ. ευρώ για φροντιστήρια γενικής εκπαίδευσης το 2023
- ΕΝΦΙΑ: Λήγει σήμερα η 31 Μαρτίου η καταβολή της πρώτης δόσης
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Υποχρέωση της κυβέρνησης η καταβολή 13ου και 14ου μισθού
- ΗΡΩΝ: Δυο σταθμοί ταχείας φόρτισης 300 kW στο ΣΕΑ Σχηματαρίου
- ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 5,3% στα τροχαία ατυχήματα τον Ιανουάριο 2025
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2,5% του κύκλου εργασιών στο λιανεμπόριο τον Ιανουάριο 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις