Με λεωφορειακή σύνδεση στο τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα
Επανέρχονται από σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα – Λειανοκλάδι – Αθήνα και λεωφορειακή σύνδεση στο τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.
Ειδικότερα, τα δρομολόγια 50, 52, 60, 54 και 56 θα πραγματοποιούνται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα- Λειανοκλάδι. Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως την Θεσσαλονίκη και ενδιάμεση στάση στη Λάρισα.
Αντίστοιχα, τα δρομολόγια 51, 53, 61, 55 και 57 θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία από την Θεσσαλονίκη μέχρι τον Σ.Σ Λειανοκλαδίου, με ενδιάμεση στάση στην Λάρισα, και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.
Υπενθυμίζεται ότι, το τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών.
Σημειώνεται επίσης ότι λόγω της δρομολόγησης των λεωφορείων και τις ανταποκρίσεις με τις αμαξοστοιχίες, έχουν τροποποιηθεί οι ώρες αναχώρησης / άφιξης στη Θεσσαλονίκη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό να ενημερώνετε από τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (HellenicTrain App), ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- News Corp: Πούλησε την αυστραλιανή εταιρεία ενημέρωσης Foxtel Group στην DAZN Group
- Ρωσία: Βασικός διαπραγματευτής του Πούτιν για τις επενδύσεις, μεταβαίνει στις ΗΠΑ για συνομιλίες
- ΕΚΤ: Μειωμένα τα επιτόκια επιχειρηματικών δανείων, αυξημένα τα στεγαστικά τον Φεβρουάριο
- ΔΥΠΑ: Επιπλέον 1.000 επιδοτούμενες θέσεις στο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 55+ ετών
- Υπ. Πολιτισμού: Το ΚΑΣ απέρριψε αίτημα του Λάνθιμου για γύρισμα της νέας του ταινίας στην Ακρόπολη
- ΜyHome EnterTwo: Σταθερό διζωνικό μπλε τιμολόγιο 24μηνης διάρκειας από τη ΔΕΗ
- Ανδρουλάκης: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή για εξοπλισμούς εις βάρος της κοινωνικής συνοχής
- Accor – Invel Real Estate – PRODEA: Συμφωνία για το ξενοδοχείο Bellevue Cortina d’Ampezzo
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις