Με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει μικρότερη επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών, την ώρα που το ετήσιο πρόγραμμα έχει γεμίσει… ασφυκτικά
Απευθείας πέναλτι, χωρίς την ενδιάμεση παράταση, σε περίπτωση ισοπαλίας στις νοκ άουτ αναμετρήσεις του Champions League μετά το 2027, φέρεται να είναι η ριζική αλλαγή που σκέφτεται η UEFA!
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται σε σημερινό του ρεπορτάζ ο «Guardian», με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να οδηγείται σε αυτή την λύση μετά τους αγώνες ρεβάνς.
Ο λόγος, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα είναι ότι με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει μικρότερη επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών, την ώρα που το ετήσιο πρόγραμμα έχει γεμίσει… ασφυκτικά, με αποτέλεσμα την τεράστια καταπόνησή τους.
Από πλευράς UEFA, πάντως, αυτό που επικοινωνείται είναι πως, για την ώρα, οι συζητήσεις διενεργούνται σε εσωτερικό επίπεδο, χωρίς να υπάρχει κάποια πρόταση προς συζήτηση στην εκτελεστική επιτροπή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Performance Technologies: Μπαίνει στη νεοσύστατη GAIN Consulting με 28%
- Trade Estate: Στο 8,11% το ποσοστό της Μαριάννας Λάτση
- ΔΕΗ: Στο 5,62% το ποσοστό της
- Η Softweb απέκτησε το 70% της Vitamin Media έναντι 655.200 ευρώ
- Χρηματιστήριο: Ριμπάουντ αγοραστών πάνω από τις 1.540 μονάδες – Ισχυρά κέρδη 3,8% για Πειραιώς
- ΕΚΠΑ: Πάνω από 7.700 σεισμοί ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό μέσα σε 9 ημέρες
- Wall Street: Προσεκτικές κινήσεις με ήπια κέρδη
- Flyover Θεσσαλονίκης: Στο 20% η πρόοδος των έργων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις