Επιχειρήσεις

ΓΣΕΒΕΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 28 Μαρτίου έξω από το ΣτΕ για τον τεκμαρτό τρόπο φορολόγησης

Financialreport.gr

Σε κινητοποίηση καλεί τα μέλη της η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας στο πλαίσιο των δράσεων κατά του νέου φορολογικού νόμου

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2025, στις 9.00 π.μ., έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Σοφοκλέους και Αιόλου, πρώην Κεντρικό Κατάστημα Εμπορικής Τράπεζας), ενόψει της εξ’ αναβολής συζήτησης στην Ολομέλεια του ΣτΕ των αιτήσεων ακυρώσεως του νέου φορολογικού νόμου 5073/2023.

Η Συντονιστική Επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών – Επιστημόνων – Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, στην οποία συμμετέχει η ΓΣΕΒΕΕ, στο πλαίσιο των δράσεων κατά του νέου φορολογικού νόμου, καλεί τα μέλη της να δώσουν, για μια ακόμη φορά, δυναμικά το παρόν στην συγκέντρωση. Η συμμετοχή και η δυναμική παρουσία όλων των επαγγελματιοβιοτεχνών και εμπόρων αποτελεί μονόδρομο για να δοθεί ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση ώστε να πάρει πίσω των άδικο αυτό νόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Η «μάχη» του τεκμαρτού στο ΣτΕ – Τι θα αλλάξει αν δικαιωθούν

Αύριο Παρασκευή 24 Μαρτίου η κρίσιμη συνεδρίαση - Οι επαγγελματίες ζητούν να καταργηθούν τα τεκμήρια ως αντισυνταγματικά και αμφισβητούν τον τρόπο ελέγχου από την Εφορία

Η ΓΣΕΒΕΕ καλεί όλες τις Ομοσπονδίες της Αττικής, Τοπικές και Κλαδικές, να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, με την συμμετοχή όμορων Ομοσπονδιών της Αττικής, για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας και να απαιτήσουμε την απόσυρση του ν. 5073/2023!

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu